Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Jutteluareena

Tämä on vieraskirja, jossa oppilaat saavat höpöttää toisilleen niin paljon kuin sielu sietää. Ilmoitattehan täällä, jos olette kirjoittaneet tarinan tai asioineet Ikiajossa! Tämä toimii myös rehtorin ilmoituskanavana, jonne tulee aina kaikista tärkeimmät huomioitavat asiat. Tutustukaa toisiinne, kertokaa itsestänne, kyselkää kysymyksiä, vapauttakaa sanaiset arkkunne ja antakaa sormienne viilettää vapaasti näppäimistöllä. Ja ennen kaikkea: pitäkää hauskaa.

Areena on teidän!

HuomKun ilmoitatte, että olette kirjoittaneet tarinan, mainitkaa koko nimenne ja myös tupanne. Tämä helpottaa huomattavasti ylläpitäjien työtä :) Kiitos!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Jess Lampinen, Saga

08.06.2017 11:50
HEIPPARALLAAAAAA!

Ok, mulla on "pieni" kirjoitusmoti ja pitäs siivotakkin, ÄÄH!
Samaistujia?

Nimi: Catherine

08.06.2017 09:39
Ainiin, Katarzyna Okrzesikin sivuille on tullut kopiointikielto :O Aika monet taitavat päästä etsimään uusia koristekuvia.

Nimi: Catherine

08.06.2017 09:37
Tervetuloa takaisin, Alecia!
Itsekin palailen tarinan muodossa todennäköisesti tänäiltana, sadepäivän hommaa tämä kirjoittelu :D

Nimi: Bretrix, rehtori
Kotisivut: http://tulipuro.suntuubi.com/?cat=14

07.06.2017 12:14
Heippa! Ilmoitustaululta löytyy pikkupäivitys. Linkki kotisivut-kohdassa.

Nimi: Alecia

06.06.2017 14:17
Hei. Olen noussut kuolleista ja palailen Tulipuron pariin mahdollisimman pian! :) Jos tässä nyt saisi oman terveyden kuntoon, niin jaksaisi kirjoitellakin

Nimi: Jess Lampinen, Saga

05.06.2017 13:56
Niin ja piiiitkästä aikaa tarinaa kirjotettu :D

Nimi: Jess Lampinen, Saga

05.06.2017 13:26
Tajusin eilen että kolmen kuukauden tallivuokrat maksamatta :D no nyt on hoidossa
PS: Bretrix, jos multa on unohtunut maksaa tallivuokra mutta rahaa on, ne voi jatkossa ottaa ulosottona :D

Vastaus:

:D tämä selvä!

- Bretrix, 7.6.

Nimi: Christian

04.06.2017 12:37
Hienoa kun olet taas back! :) Kai kesälle tulossa myös leiri ;)

Vastaus:

No kappas, sepä järjestyy! Infoan lisää myöhemmin.

- Bretrix, 5.6.

Nimi: Bretrix, rehtori

03.06.2017 16:10
Noniin, nyt on pääsykokeet ohi! Valtavasti kiitoksia kaikille tsempeistä ja kärsivällisyydestä <3 Toivottavasti teilläkin alkaa vähän rennommat kuukaudet näin kesän myötä. Päivittelen tänään Tulipuron ajantasalle ja suunnittelen kesän kalenteria. Kesäkuussa ei vielä tule mitään erikoista toimintaa, mutta heinäkuulle voisi vaikka kilpailut järkätä.

Superihanaa kesää kaikille!

Nimi: Christian

23.05.2017 09:24
Paljon tsemppiä pääsykokeisiin! Ja kiva kun kävit valottamassa tilannetta, alettiin jo olla huolissaan :D Onneks kohta on kesä, niin jaksaa illalla olla koneella :P Tuntuu että oma aika myös mennyt pääsykokeisiin valmistautuessa ja käydessä heppailun ohessa eikä muuhun jää aikaa, iltasin ei jaksa konetta avata :D Eikä oikein viitsi tarinoita kännykällä kirjotella :)

Nimi: Thea, Garnet

16.05.2017 13:01
Tsemppiä Bretrixille!
Itellä ei oo mitenkään rankkaa tällä hetkellä sinänsä, sillä meidän amiksen tunnit ovat että istutaan täällä ilman opettajaa kun ei oo tekemistä enää tässä kohtaa. Lukiossa nyt on suurinpiirtein kokeet enää jäljellä, mutta nekin on sitten kahdessa päivässä ohi. Mulla on jo ens viikon keskiviikko viimeinen koulupäivä tätä lukuvuotta jäljellä.
Eniten mulla on vienyt aikaa, kun olen kirjoitellut toiseen paikkaan enempikin. Tännekin on kyllä jotain käänteitä mietittynä, mutta inspis on ollut suunnattuna noihin toisiin. Mulla on vähän fiilis että kun mulla alkaa kesäloma, niin aikaa ei ole ollenkaan niin paljon istua koneella kuin nyt. Tulee kesätyöt, siivousleiri veljen rippijuhlia varten, muut aktiviteetit ja juhlat. Nyt taas kun istun 9-15 koulussa ilman tekemistä, niin kerkeää tekemään vaikka ja mitä :D

Ja tsempit kaikille kouluihin loppurutistuksiin ja kaikkeen, mihin nyt sitten tarvitseekaan :D

Nimi: Catherine

16.05.2017 08:49
Tsemppiä! Vähän mietinkin, että varmaan pääsykokeet tulossa. Siskollanikin on tulossa pääsykokeet ja on kyllä aika rankan oloista. Kiva kun laitoit infoa :) itsellänikin lukiossa hirveä määrä hommia juuri nyt, mutta eiköhän loman alussa tule inspistä! Oma kone hajosi juuri ja ei tietenkään mennyt takuuseen (koska verkkokauppa on suurin kusettaja) ja jouduttiin hankkimaan uusi periaatteessa ihan ehjän (mekaainen vika) ja uuden koneen tilalle.

Nimi: Harriet, Miracle

14.05.2017 15:10
Paljon tsemppiä Bretrix pääsykokeisiin! Kiva kun kävit päivittämässä tilannetta. :)

Nimi: Bretrix, rehtori

14.05.2017 14:48
Hei, mulla on ollut pääsykoestressi ollut päällä maaliskuusta lähtien, kun käytännössä elän kirjani kanssa. (Ehkä vähän sekopäistä, mutta se on aina repussa, vaikka menisin vain käymään kaupassa.. xd) Kokeet on 30.5. joten sitä ennen luultavasti en päivitä. Kunhan pääsykoekirjani ja minun välinen symbioosi on ohi, päivitän taas Tulipuroa. Anteeksi pitkä hiljaisuus. Ajattelin tulla edes antamaan selityksen poissaololleni.

Nimi: Harriet, Miracle

11.05.2017 20:57
Mullakin sama kuin Catherinella, eikä mulla kyllä oikeestaan ole ollut hetkeen aikaa paneutuakaan tarinointiin. :/ Kesällä pistän oman tallin jäihin ja keskityn IRL harkkaan ja toisaalta myös näihin sivuprojekteihin, kuten yksäreihin ja tähän, ellen ole ihan töistä puhki. :D Toivottavasti Tulipurokin elävöityy kun kesä koittaa. :)

 

Virtuaalinen Hevosopisto • Virtual Equine College

©2017 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com