Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Jutteluareena

Tämä on vieraskirja, jossa oppilaat saavat höpöttää toisilleen niin paljon kuin sielu sietää. Ilmoitattehan täällä, jos olette kirjoittaneet tarinan tai asioineet Ikiajossa! Tämä toimii myös rehtorin ilmoituskanavana, jonne tulee aina kaikista tärkeimmät huomioitavat asiat. Tutustukaa toisiinne, kertokaa itsestänne, kyselkää kysymyksiä, vapauttakaa sanaiset arkkunne ja antakaa sormienne viilettää vapaasti näppäimistöllä. Ja ennen kaikkea: pitäkää hauskaa.

Areena on teidän!

HuomKun ilmoitatte, että olette kirjoittaneet tarinan, mainitkaa koko nimenne ja myös tupanne. Tämä helpottaa huomattavasti ylläpitäjien työtä :) Kiitos!

HUOM! Tsekkaa kesäleiri

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Bretrix, rehtori
Kotisivut: http://tulipuro.suntuubi.com/?cat=388

24.07.2017 19:56
Heippa! Tänään pyörähti kesäleiri käyntiin! Ensimmäisen päivän ohjelma on nyt tapahtumasivulla. Laitan tällä viikolla joka aamu kunkin päivän ohjelman sinne. Olisi hauska, jos leirille innokkaina osallistuvat kirjoittaisivat jokaisesta päivästä pienen pätkän omaan tarinakirjaansa, mutta toki yksi yhtenäinen pitkä tarina viikon kulusta käy myös hyvin! Laitelkaa tänne viestiä aina kun olette jotakin leiriviikosta raapustaneet :)

Nimi: Christian

24.07.2017 02:34
Lyhyt leirinodotus tarina kirjoiteltu ^^

Nimi: Christian

21.07.2017 21:44
Coralie, opettajakunnassa ei ollut tietoa asiasta, joten kannattaa varmaankin odotella Bretrixin vastausta asiaan ;)

Oon niin odottanu koko kesän kun kuuta nousevaa et Tulipuron leiri alkaa <3 vielä pari päivää pitäs malttaa (muka) :D

Nimi: Coralie Thistlethwaite, Miracle

21.07.2017 06:16
Aikaista huomenta, arvon opiskelijatoverit! Ei kukaan sattuisi tietämään Tulipuron tietotekniikkaopettajan henkilöllisyyttä? ^^

Vastaus:

Hupsista! Hänen nimensä on Burt Peirce. Hän on kaikkien odotuksien vastaisesti erittäin viehättävä nuori mies, joka kultaiset laineikkaat hiukset ja vahvat käsivarret antavat harhaanjohtavan vaikutelman Hollywood-tähdestä. Burt on melko tuore opistomme vahvistus, eikä ole vielä ehtinyt henkilökunnan virallisille sivuille asti, mutta hän on erittäin sopeutuvainen ja on jo nyt onnistunut letkautuksillaan ja auttamisenhalullaan iskostumaan opiston suosituimpien opettajien joukkoon.

- Bretrix, 24.7.

Nimi: Rose O'Brien

16.07.2017 22:03
Heips! Olen nyt päättänyt lopettaa ja luoda uuden hahmon. Joten voitte poistaa minut listasta.

Vastaus:

Selvä juttu.

- Bretrix, 17.7.

Nimi: Bretrix, rehtori
Kotisivut: http://tulipuro.suntuubi.com/?cat=236

14.07.2017 14:10
Elokuun alussa Tulipurossa pidetään esteratsastuskilpailut! Osallistukaahan niin saadaan omalta tallilta vankka vahvistus.

Nimi: Mercy, Garnet

12.07.2017 20:45
Hah, sainkin jo ensimmäisen tarinan julkaistua. Lyhyt ja napakka aloitus, jatkoa tulossa ;)

Vastaus:

Tarina kommentoitu!

- Bretrix, 14.7.

Nimi: Mercy, Garnet

12.07.2017 17:34
Hei, mahtavaa :) teen tässä pientä suunnitelmaa juonesta, ensimmäinen tarina odotettavissa pian!

Nimi: Christian

08.07.2017 15:22
Hienoa, heti katsoon leiri-infoa :D

Nimi: Bretrix, rehtori
Kotisivut: http://tulipuro.suntuubi.com/?cat=388

05.07.2017 17:42
Hei! Kesäleiri-info löytyy Kotisivut -linkistä.

Nimi: Mercy Lockwood (ex. Catherine)

01.07.2017 23:17
Hakemus uudelle hahmolle jätetty: tavatkaa Mercy Lockwood
RIP Catherine xd alusta aloittaminen tulisi tosiaan tarpeeseen...

Vastaus:

Hakemus hyväksytty! Uudella innolla Tulipuron arkeen :)

- Bretrix, 5.7.

Nimi: Catherine

01.07.2017 20:29
Heipsansaa!
Nyt on kyllä asiat silleen, ettei inspistä oikein ole. Tämä hahmo on muutenkin about 13v mun inspiraatiopurkaus vuosien takaa :D Joten ajattelin järjestää Bretrixille vähän hommaa ja täyttää lomakkeen ja palata opistoon "oikeana" virtuaalihahmonani, jos vain käy. Sitten tulisi hieman erilaista settiä tarinakirjaan ja saisin hyvän taustan hahmolle. Mitäs tuumaa porukka?

Nimi: Harriet, Miracle

27.06.2017 22:39
Kiirettä, kiirettä. Tai ei nyt koko aikaa, mutta sitten kun ehtii hengähtää, niin tekee vaan mieli nollata aivoja netflixillä tai jollain muulla hömpällä kirjoittamisen sijaan. :P Töissä saa olla niin paljon koneella kirjoittamassa, ettei vapaa-ajalla oikein enää tahdo jaksaa. Mutta koitan mäkin saada jotain tekstiä ulos tässä kesän aikana. Tulipuro on niin kiva paikka, ettei kyllä haluttaisi lopettaakaan, vaikka kirjoitusinspis ja -aika onkin vähän kortilla. :D

Tuu ihmeessä Christian uudella hahmolla valmistumisen jälkeen! Vaikka jollain Christianin serkulla, jonka luona Christian voi aina vierailla silloin tällöin. :D

Nimi: Christian

24.06.2017 19:15
Mitäs Tulipurolaisten kesään kuuluu? Kiireet vieneet meikäläisen kokonaan mennessään, inspistä olisi monena päivänä ollut kesäisen kaunista tarinaa kirjoitella, kun ulkonakin satanut kaksi päivää ja lämpötila alle kymmenen astetta :/ Ei vaan ole jaksanut tarinaan asti paneutua, kun vihdoin illalla olisi kotona koneen äärellä :D pitää kyllä yrittää vielä kesä-heinäkuussa joku tarina saada aikaiseksi. Syksyllä aloitankin sitten viimeisen lukuvuoden täällä, uutta ja jännää ehkä tiedossa :D ? Ajattelin viimeisen vuoden kunniaksi edetä "reaalitahtiin" opinnoissa ensi lukukauden, että ehdin kunnolla "valmistautua" tän mun taipaleen loppumiseen ainakin opiskelijana täällä. Ihme miten paljon sellainenkin vaikuttaa oikeaan elämään, kaippa Tulipurosta on tullut mulle elämäntapa xD Jopa harkitsin jossain kohtaa aloittavani uudelleen opiskelun alusta jollain toisella hahmolla ;)

Vastaus:

Tulipuro elämäntapana kuulostaa upealta :D Oishan se nyt aika hurjaa, jos jossakin vaiheessa et enää pyörisi täällä... Reaalitahti kuulostaa hyvältä!

- Bretrix, 5.7.

Nimi: Jess Lampinen, Saga

08.06.2017 11:50
HEIPPARALLAAAAAA!

Ok, mulla on "pieni" kirjoitusmoti ja pitäs siivotakkin, ÄÄH!
Samaistujia?

 

Virtuaalinen Hevosopisto • Virtual Equine College

©2017 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com