Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Posti

Tämä on kaikkien käytössä oleva yleinen vieraskirja. Tähän vieraskirjaan ei mainoksia (lyhyet kisakutsut sallittakoon).

Oppilaille: Ilmoitattehan koko nimenne ja tupanne kirjoittaessanne vieraskirjoihin. Tämä helpottaa huomattavasti ylläpitäjien työtä. Lisäksi kaikki kisoihin ilmoittautumiset ja niihin liittyvät asiat kisakirjaan.

Rehtoriin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Meiliä toivotaan erityisesti erilaisiin yhteistöihin liittyen, koska sähköposteilla pystyy suunnittelemaan ja sopimaan asiat parhaiten. Oppilaatkin saavat laittaa sähköpostia kun siltä tuntuu.

Sähköposti: bretrix.gawky@outlook.com

jutteluareenakisakirjamainokset

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Gwynne Yard

20.08.2017 10:23
Eksyin tänne pitkästä aikaa moniin kuukausiin, ja huomasin hahmoni olevan vielä listoilla.

Olen todella pahoillani tästä katoamistempusta, inspiraationi on ollut kauan hakoteillä ja tiedän että oli väärin kun en edes ilmoittanut siitä. Olisin voinut tulla sanomaan tämän aikaisemminkin, mutta en vain jostain syystä viitsinyt. Gwynnen voi siis poistaa listoilta. En näe syytä jatkaa noin kauan "elottomana" olleella hahmolla, tuntuu että en saisi siitä ollenkaan otetta.

Kuitenkin, kiinnostukseni virtuaalihevosia ja kirjoittamista kohtaan on jälleen nostanut päätään. Tulipuro on sen verran hieno paikka, että haluaisin ehdottomasti jatkaa täällä, jopa melkein vuoden mittaisen tauon jälkeen - tietysti uuden hahmon kanssa. Ymmärrän, että minun on vaikea vakuuttaa sinua siitä, että olisin aktiivinen sitten uuden hahmon kanssa ja ettei tällaista samanlaista katoamista tapahtuisi enää.

Toivon kuitenkin, että mietit asiaa. :) Olisi todella ihanaa palata taas kirjoittamisen pariin, onhan se minulle rakas harrastus, vaikka välillä inspiraatio tuntuu katoavan. Lupaan jatkossa ilmoittaa mahdollisista tauoista ja lopettamisestakin. Tietysti toivon, ettei jälkimmäistä tapahdu!

Hyvää syksyn jatkoa Tulipuroon, toivottavasti sait jotain selvää tästä sekavasta viestistä!
- Gwynne

Nimi: Ida
Kotisivut: http://vrtuusikuu.suntuubi.com/?cat=54&preview=1

19.08.2017 16:50
Järjestämme villit esteratsastuskilpailut, joihin kaikki ovat tervetulleita! Luokkina tällä kertaa toimivat korkeudet: 50cm, 70cm, 100cm ja 120cm. Toivottavasti ilmoittaudut mukaan ja tulet viettämään kanssamme iloista kisapäivää!

Terv: Uudenkuun poppoo

Nimi: Jess Lampinen, Saga

06.08.2017 17:41
Nyt on aika ottaa loma. Yläaste alkaa, ja oma virtuaalitalli pitää saada valmiiksi (huoh... kirjoittaa 14 hevosta ja vielä panostetusti, mihin taas tungin pääni). Jos maltat tunkea minut lomalle 2kk, yritän kuitenkin sen verran tarinoita kasailla että saisi tuon tallivuokran raavittua kasaan. Saatan palata aikaisemmin, mutta katsotaan nyt.

Vastaus:

Maltanhan minä. Tsemppiä uurastuksiin ja palaillaan asiaan!

- Bretrix, 8.8.

Nimi: Hirsimäki
Kotisivut: http://hirsimaen.suntuubi.com/

02.08.2017 16:02
http://hirsimaen.suntuubi.com/?cat=40
Hirsimäessä kilpaillaan esteillä kuun loppupuolella! Tervetuloa myös vain tutustumaan talliin!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

- Bretrix, 8.8.

Nimi: Emuuuu

31.07.2017 16:31
Moro, kirjoitetaanko tarinat aina minä muodossa?

Vastaus:

Hei! Opiskelija saa itse valita missä muodossa tarinat kirjoittaa. Ei siis tarvitse olla minä -muoto.

- Bretrix, 8.8.

Nimi: Sari
Kotisivut: http://tiuranmaki.suntuubi.com/?cat=1

31.07.2017 10:53
Ompas ihastuttava ulkka, suorastaan harmooninen niin että jaksaa pidempäänkin tuijotella :) Kyselen tässä kävisikö linkinvaihto kanssamme ? :)

Vastaus:

Kiitos kovasti! Tulen vastailemaan teille päin.

- Bretrix, 8.8.

Nimi: Nipa
Kotisivut: http://heartonfire.suntuubi.com/

29.07.2017 20:08
Aivan mahtavat sivut ja upea ulkoasu, silmät hohkaistuvat. En harvemmin käy missään tämäntapaisessa sivustossa mutta suntuubi ehdotti sivuja ja tämä pisti silmään, todella hyvää työtä, vau. Pahoitteluni hieman randomista kommentista, näin nättiä sivua ei vaan voinut olla kommentoimatta :O

Vastaus:

Extrapaljon kiitoksia sinulle! Tällaiset randomit kommentit on juuri niitä parhaita, koska ne saa hymyn huulille :) Ihanaa kesän jatkoa!

- Bretrix, 8.8.

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

22.07.2017 05:12
Onpas täällä upea ulkoasu ja muutenkin sivut vaikuttavat oikein kivalta! :)

Vastaus:

Kiitos paljon!

- Bretrix, 27.7.

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://www.aamunsilta.suntuubi.com/

19.07.2017 22:20
Kun saavuin tänne Tulipuroon, suuni melkein loksahti auki hämmästyksestä. Aivan ihana ulkoasu, ja todella huolella tehdyt sivut. Tulipuro vaikuttaa miltei unelmalta kaikkien kerhojensa ja hienojen hevostensa kanssa. Melkein toivon, että voisin käydä oikeasti tälläistä opistoa. Melkein tulee mieleen Harry Potter - eli yksi lempi kirjoistani - paitsi tietenkin paljon upeampana hevostensa kanssa.
En oikeasti osaa sanoa muuta kuin - vau! <3
Aivan uskomaton paikka. Aioin jo liittyä, mutta totesin, että kannattaisi ehkä kuitenkin katsella ensin tarkemmin paikat läpi, ja miettiä hahmon nimi jne. ;) Nyt en keksi enää muuta sanottavaa, paitsi, että tämä on niin upea paikka. <3 Olen nähnyt useita virtuaalitalleja (ja oikeitakin (:), mutta en koskaan mitään edes tämän kaltaista...

Aivan ihanaa kesän jatkoa teille, ja onnea ja menestystä tallillenne. :) Toivottavasti saisin jostain inspiraatiota, ja voisin liittyä tänne.

- Minttu <3

Vastaus:

Aivan superpaljon kiitoksia lämpimistä sanoistasi! Tämä viesti loihti kasvoilleni melkoisen hymyn. On aina ihanaa saada positiivista palautetta vuosien työstä, ja tämä sinun kommenttisi oli kyllä varsinainen helmi. Ja kyllä, Harry Potter oli vahva innoitteeni tämän paikan luomiseen liki kuusi vuotta sitten.

Tulen vastavisiitille!

- Bretrix, 27.7.

Nimi: Kara - 13447
Kotisivut: http://koivulaakson.suntuubi.com/

17.07.2017 16:28
Koivulaaksossa kilpaillaan jälleen! Kouluratsastuskilpailut 13.08. ja viimeinen ilmoittautumispäivä 12.08. Luokkia löytyy helppo C - vaikea A. Olet erittäin tervetullut kilpailemaan,

Kara

Vastaus:

Kiitos kutsusta.

- Bretrix, 18.7.

Nimi: Lilja
Kotisivut: http://ruusumaki123.suntuubi.com/

15.07.2017 22:57
Moikka! :) Järjestämme estekilpailut lauantaina 29.7.2017. Luokkia on 30-120cm, josta löydät varmasti omasi. Suora linkki: http://ruusumaki123.suntuubi.com/?cat=10 Tervetuloa kisailemaan kanssamme! - Lilja, Ruusumäestä

Vastaus:

Kiitos kutsusta.

- Bretrix, 17.7.

Nimi: Ellen Swinwood, Fudge

15.07.2017 17:39
Heissan! Päätin nyt epäaktiivisuuteni ja motivaation puutteen vuoksi luoda uuden hahmon, joten Ellenin voi poistella oppilaslistalta :)

Vastaus:

Jees, tehdään näin!

- Bretrix, 17.7.

Nimi: Frosty (aka ex Millie Hawk)

15.07.2017 14:07
Jahas...mitähän minä täällä taas teen? :'D Liittymistä kai kaavailen, mutta kysymyksiä olisi!

- Mitäs ikäluokkaa tämä hahmokansa täällä on? Siis että minkä ikäisenä koulu alkaa ja loppuu?

- Hahmosellani olisi oma heponen tänne muuttamassa, pikkuinen shettisponi, jolla ei tämä hahmo enää ratsastamaan pysty mutta poniagilitya harrastaisi. Tuleeko tällaisessa tapauksessa hoitohevonenkin, sitä kokoluokkaa että ratsastamaan pystyy?

Kiitoksia ja oikein hyvää kesänjatkoa! ♡

Vastaus:

Noniin, hei taas! Periaatteessa hahmot ovat 11-vuotiaita aloittaessaan ensimmäisen luokan, mutta tämä on kirjoittamaton sääntö. Joskus taannoin oli tästä puhetta oppilaiden kanssa ja moni koki, etteivät pysty samaistumaan enää 11-vuotiaan tasolle, joten asiasta ei ole enää mitään "virallista" kantaa.

Hevoskysymykseen vastaus on kyllä. Laita ensin tulemaan hakemus, jossa olet valinnut hoitohevosen opiston ratsuista, ja perään laita oman hevosen hakemus erikseen.

Liittymistäsi odotellessa hyvää kesää myös sinulle!

- Bretrix, 17.7.

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

09.07.2017 02:05
Lämpimästi tervetuloa Virtuaalitalli Keijukummun avajaiskilpailuihin! :) Linkki kutsuun: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&y=2017&m=07&d=07

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

- Bretrix, 14.7.

Yksityinen viesti

03.07.2017 15:57

 

Virtuaalinen Hevosopisto • Virtual Equine College

©2017 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com