Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Posti

Tämä on kaikkien käytössä oleva yleinen vieraskirja. Tähän vieraskirjaan ei mainoksia (lyhyet kisakutsut sallittakoon).

Oppilaille: Ilmoitattehan koko nimenne ja tupanne kirjoittaessanne vieraskirjoihin. Tämä helpottaa huomattavasti ylläpitäjien työtä. Lisäksi kaikki kisoihin ilmoittautumiset ja niihin liittyvät asiat kisakirjaan.

Rehtoriin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Meiliä toivotaan erityisesti erilaisiin yhteistöihin liittyen, koska sähköposteilla pystyy suunnittelemaan ja sopimaan asiat parhaiten. Oppilaatkin saavat laittaa sähköpostia kun siltä tuntuu.

Sähköposti: bretrix.gawky@outlook.com

jutteluareenakisakirjamainokset

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Bella Jones, Muracle

09.06.2017 18:39
SOOOSSS!! Oon unohtanu ihan kokonaan kirjottaa tarinaa, se on ollu varmaan kolme kuukautta puolivalmiina :D Koitan laittaa sitä tulemaab viikon parin sisällä, kun vaan keksin jostain itelleni tietokoneen, kun oma vähän niinkun koululla... Tallivuokratkin maksamatta, joten ne sitte suoraan maksuun, kunhan rahaa saan :)

Nimi: Jess Lampinen, Saga

04.06.2017 22:25
Noniin, olen unohtunut maksaa sitten tallivuokratkin:D no kaikki maksuun suoraan kun rahaa on :DD

Vastaus:

Jees!

- Bretrix, 7.6.

Nimi: Jess Lampinen, Saga

03.06.2017 14:50
APUAAAAA olen dementikko :DD no mutta yritän aktivoitua tässä kesän aikana. Ja ai niin, Veronica(joka on IRL- kaveri) ilmoitteli että hän koettaa saada raapusteltua jotain tarinaa, mutta se on vähän hankalaa kun heillä on nyt tietokoneessa joku vamma

Vastaus:

Ja minä olen ollut koko kevään syrjäytynyt yksilö, joten ei mitään hätää dementiasi kanssa :D Ottakaa chillisti nyt kun kesälomatkin ovat alkaneet. Eiköhän tarinat luonnistu parhaiten, kun on inspiraatiota ja toimiva tietokone!

- Bretrix, 3.6.

Nimi: Amanda Hollister, Miracle

15.05.2017 15:33
Kirjoitin ensimmäisen tarinani.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta, kommentoin sen juuri!

- Bretrix, 3.6.

Nimi: josefina Wood

18.04.2017 13:52
Ottaisin lomaa huhtikuun loppuun:) Koittelen maksaa kokoajan noita Toffeen vuokria kun ehdin, mutta nyt kouluhommat painaa päätä...

Vastaus:

Taukoile ihan rauhassa! Kuten huomaat, minunkin kevät meni enimmäkseen pääsykoekirjan parissa enkä ehtinyt tulla vastailemaan sinullekaan kuin vasta nyt :D

- Bretrix, 3.6.

Nimi: Katherine Jackson, Garnet

06.04.2017 19:44
Huomasin juuri että en ole muistanut käydä tänne ilmoittelemassa itsestäni mitään o.O Viime tarinasta on kulunut aikaa omien laskujeni mukaan jopa seitsemän kuukautta (hupsista) mutta jos minua ei ole vielä erotettu niin jään tänne mielelläni tarinoita kirjoittelemaan. Seuraava tarina onkin jo aika hyvällä mallilla ^^

Vastaus:

En ole (onneksesi) ollut itsekään niin aktiivinen, että olisin ehtinyt täältä oppilaita poistaa, joten olet vielä listoilla :) Hienoa, että teet paluuta!

- Bretrix, 8.4.

Nimi: Amanda Hollister

24.03.2017 16:13
Lähetin hakemuksen:)

Vastaus:

Tsekkaan hakemuksen pikimmiten.

- Bretrix, 8.4.

Nimi: Hermione Evans, Miracle

14.03.2017 15:26
Olen huomannut että olen todella hidas kirjoittamaan eikä tarinoiden kirjoittamisesta tule yhtään mitään. Olisi kiva jäädä tänne mutta en vain voi. Saatan hyvinkin kyllä palata tänne uudella hahmolla sitten kun alkaa taas olla enemmän aikaa. Mutta nyt valitettavasti poistun Tulipurosta.

Vastaus:

Selvä homma! Kiitos ajastasi täällä. Jos joskus eksyt takaisin sivuilleni, laitathan pientä moikkausta postiin :)

- Bretrix, 8.4.

Nimi: Millie Hawk, Miracle

25.02.2017 22:21
Köh köh...tervehdys. Olen kadottanut inspiraationi tänne jälleen. Aloitin tarinan kirjoittamista, mutta se ei luonnistunut. En tahdo tehdä mistään roolipelistä tai tarinointosivusta itselleni taakkaa ja näyttää siltä, että Tulipurosta on tullut sellainen. Aion siis erota täältä jälleen. Pyydän tuhannesti anteeksi sitä että liityin tänne oikeastaan vain hetken mielijohteesta uudelleen ja pahoittelen rehtorille koitunutta turhaa työtä hahmosivun ja hevosen sivun luomisesta. Kaikkea hyvää teille tänne Tulipuroon.

Vastaus:

Hei, ja kiitos ilmoittamisesta. Hyvää kevättä sinulle!

- Bretrix, 2.3.

Nimi: Emily Hill

12.02.2017 10:14
Hei! Aloitin jo ensimmäisen tarinani kirjoittamisen, ja tuli vain mieleen, että opiskellaanko Tulipurossa ollenkaan "tavallisia" oppiaineita (esim. biologia & maantieto, kemia & fysiikka, matikka, äikkä...)? Täällä vain yksi hikke *kröhöm* miettii että pitäisihän niitäkin opiskella... :D

Vastaus:

Huh, heti innokkaana! Tulipurossa ei opiskella normiaineita, koska päivät eivät voi venyä ihan tolkuttoman pitkiksi. Tietenkin voisin lisätä vapaaehtoisia iltaopintoja tässä jossakin vaiheessa, ja sisällyttää sinne joitakin noista :) Mutta ainakin tällä hetkellä mennään täysin näillä peruskoulusta poikkeavilla aineilla.

- Bretrix, 14.2.

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

20.01.2017 00:08
Hei linkinvaihtaja! Zingerin osoite on muuttunut tänään 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi ja olisimme kiitollisia jos voisitte päivittää uuden osoitteen, mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa. Jos ette halua jatkaa, ilmoitattehan siitä vielä erikseen niin tiedämme. Kiitos ja mukavaa lopputalvea!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! Päivittelen.

- Bretrix, 11.2.

Nimi: Darya
Kotisivut: http://hajnalka.ceresrpg.net

16.01.2017 18:47
Hei!
Tulin vain ilmoittelemaan, että Hajnalkan osoite on muuttunut sivuston uusimisen myötä ^^

Hyvää talvenjatkoa teillekin!

- Darya

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta, pitääkin päivitellä.

- Bretrix, 11.2.

Nimi: Christian

14.01.2017 21:00
Heissan!
Ajattelin kysäistä olsikohan Tulipurolaisille mahdollista saada oma Chatzy chatti? Sille voisi olla käyttöä ja muistaakseni joku taisi jo aiemmin kysäistäkin asiaa :) Se varmasti lisäisi porukan yhteinäisyyttä, vaikka onhan täällä nyt jo aivan huippusuperhyvä henki ;) !

Vastaus:

Lisään tämän tekemättömien asioiden listalleni.. :D Saattaa mennä pieni tovi, sillä aivan ensin yritän vastailla kaikkiin viesteihin ja tarinoihin, ja vasta sitten paneudun chat-asiaan. En vielä lupaa mitään, mutta katsotaan.

- Bretrix, 11.2.

Nimi: Jälleen kerran Frosty

11.01.2017 15:42
Hakemus lähetetty! :D

Vastaus:

Käyn pian tsekkaamassa.

- Bretrix, 11.2.

Nimi: Frosty a.k.a. Millie

11.01.2017 15:30
Heippa vaan! Näyttää siltä että palaan tänne kirjoittelemaan :D Laitan hakemuksen lähiaikoina. ;)

Vastaus:

Jees, vanha uusi oppilas! :D Toivottavasti et pitkästynyt ihan liikaa odottaessasi vastausta... xd

- Bretrix, 11.2.

 

Virtuaalinen Hevosopisto • Virtual Equine College

©2017 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com