Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Brianna mayfair

Nimi Brianna Lynn Mayfair, ”Bree, Bri” Luokka 3.
Syntymäpäivä 19. tammikuuta Tupa Garnet
Hoitohevonen Orion GER Tili £30

RATSASTUSKOKEMUS

Brianna aloitti ratsastuksen noin seitsemän vuotta sitten pienellä yksityistallilla. Noin vuoden ratsastuksen jälkeen hän joutui siirtymään suuremmalle tallille yksityistallien lopettaessa toimintansa. Brianna edistyi hyvin ja painotti nopeasti ratsastuksensa kouluun esteiden sijaan. Hän on ratsastanut useamman vuoden tätinsä hevosella, Azzuralla. 

LUONNE

Brianna Mayfair on huumorintajuinen ja luonnonläheinen nuori nainen. Breen parhaimpia ominaisuuksia ovat nopea sopeutumiskyky ja ystävällisyys. Vaikka tyttöä ärsyttäisi kuinka paljon, ei hän näpäyttele muille vaan pyrkii pitämään ilkeät sanat suussaan. Breeltä löytyy kunnianhimoa siinä mielessä, että hän haluaa aina kehittyä lisää. Hän omistautuu helposti sydäntä lähellä oleville asioille eivätkä pienet vastoinkäymiset vaivaa häntä. Briannaan tutustuessa on hyvä muistaa, että tyttö ei ole maailman sosiaalisin ihminen ja hänestä voi saada tylyltä tuntuvan ensivaikutelman. Hänestä saa kuitenkin hyvän kaverin ja luottoystävä humoristisiin hetkiin. Bree on melko hiljainen persoona, eikä hän viihdy parrasvaloissa. 

Kouluhommiin Bree panostaa kyllä, vaikkei ehkä omista intohimoa moniin aineisiin. Numerot ovat kuitenkin ihan hyvät, ja tyttö suhtautui opiskeluun sopivalla rentoudella. Hevosten kanssa pyörimisessä tärkeintä on Breen mielestä niiden kanssa oleminen maasta käsin. Hän on erittäin kiinnostuminen hevosten elekielestä ja käytöksestä, sillä hän haluaa ymmärtää hevosia paremmin. Ratsastuspuolella Bree on enemmän innostunut eleganttisista koululiikkeistä kuin vaihdikkaista esteistä, ja ehkä se kertoo jotain hänen luonteestaan. Ratsastustyylistä voisi sanoa sen verran, että neiti ottaa kaiken irti opettajan ohjeista ja yrittää päästä hyvään vuorovaikutukseen ratsun kanssa. 

ULKONÄKÖ​

Puoliselkään yltävät tummanruskeat hiukset reunustavat Breen siroja kasvoja. Luonnostaan lainehtivia hiuksia värittävät tummaa sävyä hieman vaaleammat raidat. Pähkinän värisiä silmiä ympäröivät tuuheat mustat ripset ja Breen kasvonpiirteet ovat melko sopusuhtaiset. Tytön iho on usein kalpean näköinen, sillä se on erittäin vaalea. Bree on melko hoikka ja pituutta löytyy sopivasti. Hänen päällään näkee yleensä vaaleita ja yksinkertaisia vaatteita. Kuitenkin viininpunainen ja metsänvihreä esiintyvät silloin tällöin vaatetuksessa. Bree viihtyy etenkin sporttisissa vaatteissa ja hän rakastaa lenkkeilyä. Jaloista löytyvät kuluneet tennarit tai lenkkarit. Hiukset Bree kietoo yleensä kiinni sotkuiselle nutturalle tai jättää huolettomasti auki. Asusteista neiti ei niinkään välitä, mutta korvista löytyy aina korvakorut. Meikistä tyttö ei kauheasti välitä, vaan viihtyy luonnollisen kauniina. Tallilla Bree pitää kauluksellisia t-paitoja, huppareita ja toppaliivejä säästä riippuen. 

PERHE​

Briannan perheeseen kuuluu äiti Gwen ja kolme vuotta vanhempi veli Evan. Breen isä jätti perheen hänen olessa kaksi vuotias. Breen täti omistaa kilpahevosen, jolla tyttö on ratsastanut monta vuotta. Muu perhe ei ole kiinnostunut ratsastuksesta ollenkaan, mutta kaikki rakastavat arkea elävöittävää Sadie-koiraa. 

MUUTA

-Bree rakastaa lenkkeilyä ja hän viihtyy ulkona. 
-Lempiväri toimii metsävihreä ja muut maanläiheiset värit. 
-Bree on taitava valokuvaaja. Hänet voi löytää usein kuvaamasta eläimiä ja luontoa.

MATKA-ARKKU

OPPIKIRJAT

Ei kirjoja.

OPISKELUVÄLINEET

Ei tavaroita.

TAVARAT

Opiston ratsastustakki

YRTIT JA UUTTEET

Ei tavaroita.

OPINNOT

Valinnaisaineet Rakenne ja anatomia, rotutieto ja yrttitieto Kerhot lukupiiri Poolopaikka ei pelaa

ARVOSANAT

Oppiaine Läksyt Kokeet Keskiarvo
Rakenne ja anatomia      
Hevosten sairaudet      
Hoitomenetelmät      
Luonnollinen hevostaito      
Ratsastus      
Yrttitieto      
Kehonkieli      
Rotutieto      
       

ANSIOT

Ansaitut tupapisteet 0 tupapistettä Kirjoitetut tarinat 0/0 tarinaa

Hyväksytty Tulipuron oppilaaksi 11.3.2018

TARINAKIRJA

 [ Kirjoita ]

Nimi: Bretrix, rehtori

11.03.2018 11:40
Tervetuloa kolmannelle vuosiluokalle! Laitan tähän alle listan tavaroista, jotka sinun tulee omistaa ennen neljännelle vuosiluokalle siirtymistäsi. Tavaroita voit ostaa Ikiajosta tarinoista saamillasi rahoilla. Muistathan aina ilmoittaa jutteluareenalla (löytyy postista) kirjoitettuasi tarinan tai asioituasi Ikiajossa, kiitos! Jos tulee jotakin kysyttävää, laita postiin viestiä.

Tavaralista - kolmas vuosiluokka

Jacob Smith: Kehonkieli edistyneille
Sam Gapwell: Kehittyvä ratsastus
Kaley Stone: Hevosten sairaudet
Lacey Lambert: Hoitomenetelmien käsikirja
Mary Kiber: Luonnollinen hevosmiestaito
Juan Lakes: Maailman hevosrodut
Elle Moonty: Yrttitietoa kehittyneemmille
Lyonne Fox: Hevosen rakenne ja anatomia

Kynä
Paperia/vihkoja

Kumisuka
Pehmeä luonnonharja
Kaviokoukku
Päitset
Riimunnaru
Pääharja
Pölyhar ja

Ratsastushousut
Ratsastushanskat
Ratsastuskypärä
Ratsast ussaappaat/-kengät

Antoisaa lukuvuotta!

- Bretrix, 11.3.

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com