Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Kouluvalmennus

Kevät käyntiin kunnon treenillä! Maaliskuussa starttaavat hevosopiston kuukausittaiset kouluvalmennukset, ja luvassa on yhden tunnin verran pohkeita hapottavaa rääkkiä - tai siis, tehokasta opetusta. Valmentajan roolissa heiluu Jenkeistä saapunut Tulipuron uusi vahvistus Darcy Hart, jolla on hevoskokemusta lähes kahden vuosikymmenen verran. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki opiston oppilaat - tosin paikkoja ensimmäisessä valmennuksessa on vain kolmelle, joten nopeat syövät hitaat!

Ensimmäisen kouluvalmennukset aiheena on ratsastajan hyvä istunta. Tunnin aikana tehdään siis paljon erilaisia tehtäviä, jotka auttavat oikeanlaisen asennon löytämisessä. Tällaisia tehtäviä ovat mm. jumppaliikkeet hevosen selässä, ilman jalustimia ratsastus ja hyvää katseenkäyttöä vaativat ratsastustiet.

Valmennuksesta kirjoitetaan lyhyehkö tarina omaan tarinakirjaan. Tarinoidensa pohjalta oppilaat saavat valmentajalta kommentit valmennuksesta: mikä meni hyvin ja mitä tulisi vielä petrata. Tarinoista saa normaaliin tapaan tupapisteet ym.

info

Mitä Kouluvalmennus, aiheena istunta
Missä Hevosopiston toinen maneesi
Milloin 18.3.2018 klo 14-15, tarinoiden palautus viim. 23.3.
Ilmoittautuminen 17.3. mennessä postiin, mainitse koko nimesi + tupasi + hevonen, jolla haluat osallistua

Ilmoittautuneet

Oppilaan nimi Tupa Ratsu Tarina Kommentit
Charlotte Redwood Fudge Maya H.
Christian Holmberg Fudge Mitzi
Jess Lampinen Saga Susi

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2018 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com