Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Aeron Cai

Virallinen nimi Aeron Cai
Kutsumanimi Cai
Rekisterinumero VH18-022-0018
Syntymäaika, ikä 6.6.2010 GB, 8v.
Rotu, sukupuoli Walesinponi, ruuna
Säkäkorkeus, väri 136cm, ruunivoikko
Koulutustaso Ko. HeA Re. 60cm
Painote Kouluratsastus
Kasvattaja Aeron Ponies evm
Omistaja Hevosopisto Tulipuro (VRL-11827)
Hoitaja Iitu Caraneva

Luonnekuvaus

Aeron Cai on komea ja kiltti ponipoika, joka kauniilla värillään ja söpöllä ilmeellään sulattaa kerta toisensa jälkeen hevosopiston ponitytöt. Ruuna ottaa tämän ihastelevan huomion aina ilolla vastaan, sillä usein rapsuttelun lomassa saattaa sen suuhun päätyä muutama herkullinen porkkananpala. Cai pitää muutenkin paijattavana olosta: harjattaessa ja muita hoitotoimia tehtäessä se seisoo aina nätisti paikoillaan ja lepuuttaa tyytyväisenä päätään. Vain kumpa pieni herra olisi näin suloinen myös silloin, kun se ei saa huomiota osakseen: Cai saattaa nimittäin usein keksiä pieniä jekkuja sekä ihmisten että muiden hevosten päänmenoksi. Ruunan ulottuville ei kannata jättää mitään helposti rikki meneviä tavaroita, sillä se vetää varsin näpsästi riimut, narut ja jopa loimet karsinaansa, ja tykkää sitten repiä niitä aikansa kuluksi.

Ratsastettaessa Cai toimii melko helposti. Se pitää kaikenlaisesta liikunnasta, ja vaikkei se kouluponina ole mitenkään lahjakas esteillä, hyppii se niitäkin ihan mielellään. Nuori ruuna liikkuu reippaasti ja vetreästi, hakeutuen kevyesti kuolaintuntumalle. Takaosan vahvistamista Cain kanssa vielä treenataan, mutta se alkaa kulkea jo oikein hyvin ylämäkeen, eikä tavoitteen saavuttaminen ole enää kaukana. Harjoittelun myötä ponin ravi on parantunut huimasti, ja vaikka sen askeleet näyttävät lennokkailta, on niissä silti miellyttävä istua. Laukka ruunalla on ollut aina hyvä - se on kuin keinuhevosen selässä istuisi.

Cailla on hevosopistossa luottoponin virka, joten sitä pystyvät hoitamaan kaikenikäiset ja -tasoiset ratsastajat. Ruunalla uskaltaa hyvin lähteä yksin maastolenkille, eikä se säiky oikeastaan melkein ikinä. Muita hevosia kohtaan se on ystävällinen, ja tarhassa haluaa aina leikkiä kavereiden kanssa. Mikäli leikkitoveri ei oikein innostu, saattaa poni napata kiinni sen riimusta tai loimesta, ja kiusoitella toista leikkiin mukaan. Ihmisille tämä tietysti aiheuttaa päänvaivaa, sillä loimista löytyy usein Cain turvanmeneviä aukkoja.

Sukutaulu

    iii. Trahaearn Cad
  ii. Aeron Caradog iie. Aeron Seren
  ie. Aeron Eira iei. Llywelyn Emyr
    iee. Tudur Eirlys
i. AERON CAIUS evm    
e. GORONWY GWENLLIAN evm    
    eii. Goronwy Gwilym
  ei. Goronwy Gareth eie. Addfwyn Briallen
  ee. Hywel Rhianwen eei. Hywel Iwan
    eee. Heddwen Rhian

Kilpailut

Nro. Pvm. Paikka Luokka Sijoitus
0 00.00.0000 Paikka Luokka 0/0
0 00.00.0000 Paikka Luokka 0/0

Päiväkirja

00.00.0000

Ei merkintöjä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com