Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Quantuvis

Virallinen nimi Quantuvis Rotu Englannintäysiverinen
Kutsumanimi Aiku Säkäkorkeus N. 175cm
Syntymäaika 25.12.2010 Väri Ruunikonkimo
Ikä 7v. Koulutustaso Ko. HeB Re. 70cm Me. 50-60cm
Sukupuoli Tamma Omistaja Park Young-ae

Luonnekuvaus

Aiku on pirtsakka, elämäniloinen tamma, jonka kanssa elämä ei käy tylsäksi. Se osaa olla lempeän rauhallinen, mutta dramaattisuuttakin esiintyy aika ajoin ja välillä tuttu maneesin kulma saattaakin olla hetkessä mörköjä täynnä ja siinä ympärillä tanssitaankin sitten piirileikkiä lopputunti. Aiku rakastaa ulkona riehumista ja maastossa kyntämistä yli kaiken, ja loiskuttelisi ilomielin kuralätäköissä vaikka lopun elämäänsä, jos siihen saisi luvan. Paapominen ja rapsuttelukin ovat sen mieleen; hellyydenkipeämpää tapausta on vaikeampi löytää. Yksi Aikun ykköstalenteista on erilaisten pallojen noutaminen milloin mistäkin, ja onpa tuota tullut vähän kaikenlaista palloa muistuttavaa napsittua mukaan taluttelulenkeiltäkin enemmän tai vähemmän sallitusti.

Ratsastettaessa Aikua tulee ratsastaa herkällä pohkeella ja melko rauhallisella kädellä, nuoruudenherkkä ja säpsy kun tuo tahtoo vielä jonkin verran olla. Jos ratsastaja on rauhallinen ja jaksaa vääntää etenkin alkuverryttelyssä Aikulle kaiken rautalangasta, toimii hevonen kuin ihmisen mieli. Jos se kuitenkin saa yhtään päättää itse menemisistään, on kokemattomampi ratsastaja nopeasti tantereessa ja kokeneemmallakin on selässä pysyttelemistä, kun neiti vetää mutkia suoriksi kovaa ja korkealta.

Ulkonäkö

Aiku on sopusuhtainen, ruunikonkimo lämminveritamma kimoontumisvaiheessa.

Koulutus

Aikun ratsukoulutus aloitettiin nelivuotiaana, ja peruskoulutus on hyvällä mallilla. Esteillä Aikulla ei ole vielä paljoa varmuutta ja yksityiskohtaisiin koulukiemuroihin keskittyminen on vielä vähän niin ja näin, mutta tamma oppii innokkaasti lisää ja saa rohkeutta ja itsevarmuutta päivä päivältä enemmän.

Kilpailut

Nro. Pvm. Paikka Luokka Sijoitus
0 00.00.0000 Paikka Luokka 0/0
0 00.00.0000 Paikka Luokka 0/0

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com