Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Bagheera

Virallinen nimi Bagheera Rotu KWPN (Hollanninpuoliverinen)
Kutsumanimi Hilton Säkäkorkeus 175cm
Syntymäaika 1.9.2003 Väri Musta
Ikä 14v. Koulutustaso Ko. GP Re. 80cm Me. 50cm
Sukupuoli Ori Omistaja Bentley Goodman

Luonnekuvaus

Hilton on kaikin puolin kiltti ja ystävällinen vaikka onhan silläkin nyt noita kiukkupäiviä. Taluttaessa usein käytettävä suitsi/orikuolainta tai ketjua. Ei yleensä rynni tai koita jyrätä, mutta tammojen kiima aikoina saattaa hiukan pörhistellä ja käydä vähän turhan kevyeksi ja sitä kautta puuskuttaa menemään.
Tarhaa rauhassa, mutta saattaa välillä tahallaan villitä muita pelleilemällä itse. Pintelit/suojat ja putsit tarhaan varsinkin talvisin/ hokki aikoina. Ori on mestari telomaan itsensä täyteen pieni haavoja. Ei ole tullut ikinä aidoista kautta läpi/yli. Hermostuu jäädessään kokonaan yksin ja saattaa alkaa ravaamaan tallin puoleista aidan pätkää edestakaisin.

Hoitaessa pääosin moitteeton, mutta mahan alta harjaus takajalkojen nostaminen ovat Hiltonin inhokkeja. Yleensä korviin koskeminen on hevosten inhokki, mutta Hiltonin korviin saat koskea ja taitella miten mieltä huvittaa ja ori vain nauttii ja tuuppaa työntämään päätä syliin. Kaiken maailman suihkepulloja ori pelkää äänen takia jonka takia minä sen yleensä tuuppaan hoitamaan orilla korvatulpat korvissa tai kaadan ainetta käsiini ja levitän sitä kautta.

Ratsastettaessa ei Hiltonilta työmoraalia puutu vaan ori työskentelee mielellään toki antaen ratsastajan hoitaa hommansa kyllä ihan kunnolla. Hiltonille riittää vähän epämääräisemmätkin avut, mutta ei siitä ihan täydellistä saa. Ei yleensä turhia säiky tai säpsyile, mutta mitä sitä nyt korvat välillä vähän tiuhempaan kääntyy ja katse pysähtyy puskaan jossa joku lintu liihottaa.

Ulkonäkö

Hilton on väriltään musta ja omaa ruunusukan oikeassa takajalassa. Muuten hevosella ei ole merkkejä. Harja on ratsuharjan pituiseksi leikattu eikä poika tykkää sitä hirveän paljon joustaa. Orilla ei varsinaista varusteväriä vaan sillä löytyy suuri sklaala erivärisiä satulahuopia, pinteleitä, korvahuppuja sekä muutama paria suojia.

Koulutus

Hiltonin ratsukoulutus aloitettiin kolmevuotiaana ja se on koulutettu loistavasti. Orin huonot käytöstavat kitkettiin pääosin pois jo nuorena eikä minun ole tarvinnut niitä juurikaan kitkeä pois. Orista piti tulla alun perin kenttäratsu mutta Hiltonin etujalat eivät kestäneet hyppäämistä ja niitä pitää tälläkin hetkellä hoitaa joka ratsastuksen jälkeen kunnolla.

Muuta

Hilton tulisi tarhata yksin sillä ori on aika pomottelevaa tyyppiä eikä hevillä luovu johtaja asemastaan. Ori on kasvatettu Saksassa ja tuli sieltä Suomeen hevosen täyttäessä 10 vuotta.

Kilpailut

Nro. Pvm. Paikka Luokka Sijoitus
0 00.00.0000 Paikka Luokka 0/0
0 00.00.0000 Paikka Luokka 0/0

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com