Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Bentley Goodman

Bagheera

Nimi: Bentley Goodman "Ben"
Syntymäpäivä: 1. huhtikuuta 2001

Luokka: 1.
Valinnaisaineet: saksa, rotutieto ja hoitaminen

Poolopaikka: ei pelaa
Kerhot: Kouli konisi ja lukupiiri

Tili: £30
Tarinat: 0/6
Ansaitut tupapisteet: 0

Ratsastuskokemus

Olen ratsastanut pienestä pitäen isoisäni tilalla. Kokemusta hevosten käsittelystä löytyy ja ratsastus taitoa riittää hiukan vaikeammillekkin hevosille. Isoisäni kasvatti hollanninpuoliverisiä joilla pääsin sitten ratsastamaan ja sain sieltä ensimmäisen oman hevoseni kun olin kymmenen. Ennen tätä kyseistä hevosta nimeltä Shere Khan "Khali" ratsastin talli töiden ohella ja taisin jotkun kilpailutkin käydä. Khalin saapumisen jälkeen aloin aktiivisesti valmentautua esteillä ja nousinkin muutamassa vuodessa (en kiirehtinyt) 50cm esteluokista 120cm esteluokkiin. Kaikki meni pääosin hyvin ja Khali pysyi terveenä. Vuoden 2010 kisakauden viimeisissä kisoissa kaikki ei kumminkaan mennyt ihan putkeen. Muistan että Khalin tuntui oudolta jo verryttelyssä mutta hypyt sujuivat hyvin, joten päätin radalle lähteä kumminkin. Rata sujui hyvin, mutta kolmois sarjan edess epäroin läheisyyden kanssa ja ensimmäisen pystyn hyppy lähti liian kaukaa eikä Khali päässyt enään hyvälle paikalle seuraavan okserin tullessa hevosen eteen. Ruuna lähti okserille aivan liian kaukaa ja otti itsensä alas kesken hypyn. En ratsastanut seuraavaan vuoteen, mutta olin hevosten kanssa tekemisissä enemmän tai vähemmän. Vuoden jälkeen suostuin kumminkin hevosen selkään nousemaan ja innostuikin pian kouluratsastuksesta. Khali menehtyi onnettomuudessa, joten minulla ei ollut hevosta, mutta en minä semmoista vielä halunnutkaan. Kului jonkin aikaa ja seuraavaksi ostin itse omilla rahoillani itselleni hevosen nimeltä Bagheera, joka oli korkealle koulutettu kouluratsastuksen puolella ja tuli minulle opetus mestariksi. Siitä alkoi treenaaminen kouluratsastuksen puolella ja tätä nykyä minä ja Bagheera olemme kouluradoillamenestyneet ihan hyvin. Olen hypännyt onnettomuuden jälkeen, mutta se ei kuulu enää suosikkilajeihini.
Olen kisannut kouluratsastuksessa Prix St Georges luokkia ja rataesteitä ratsastanut 120cm asti.

Luonne

Ben on aika hiljainen ja syrjäytyvä persoona, joka vaatii paljon totuttelemista uusien asioiden kanssa. Uudet ihmiset sekä esiintyminen eivät kuulu pojan vahvuuksiin. Tykkää eläimistä ja haluaa oppia paljon uusia asioita. Pärjää yleensä koulussa eikä jätä mitään viimetinkaan. On yleensä tarkka aikatauluista ja pyrkii hoitamaan kaikki asiat ajallaan, jotta jonkun muun päivän suunnnitelmat eivät menisi piloille. Viihtyy ystävien seurassa, mutta on hyvin arka uusia ystäviä hankkimaan.

Ulkonäkö

Minulla on ruskeat hiukset mallina ananas, joka on hiukan ylikasvanut ja onkin yleensä letillä jotta ei silmille valu ratsastaessa. Pituutta löytyy reilu 170cm ja painoa siihen nähden sopivasti. Silmäni ovat sävyltään ruskeat. Rakastan rentoja vaatteita ja puenkin tallille, sekä kouluun mielelläni kollarit ja hupparit. Kenkinä käytän pääosin lenkkareita. Asustukseni ei useinkaan kovin värikästä ole, mutta en minä pelkkään mustaan, harmaaseen, tai valkoiseenkaan tyydy vaan vaatteistani löytyy myös suuri liuta sinisen ja vihreiden sävyjä. 

Perhe

Perheeseeni kuuluu isoveli, äiti ja isä. Toki löytyyhän meiltä liuta eläimiäkin. Hevonen, kaksi koiraa ja käärmekkin talosta löytyy. Äitini on töissä sairaanhoitajana ja isä tekee jonkin sortin toimisto töitä. Isovelejni on lemmikkikaupassa ja opiskelee. Itse tein satunnaisia töitä isoisäni tallilla sen minkä ehdin opiskelujen sekä oman hevosen ohella.

Muuta

Olen todella nirso ruuan suhteen vaikka olenkin tässä pitkään yrittänyt paljon eri ruokia maistella ja löytää enemmän semmoisia ruokia mistä pitäisin. Lempiruokani onkin uunilohi ja perunamuussi, muuta kalaa en juurikaan suostu syömään. Vihaan oliiveja enkä pidä raejuustosta. Lempieläimeni on hevonen joka ei kyllä varmaan ketään yllätä. Vihaan ötököitä. Minua ei ikinä ole kiusattu, mutta en ole ikinä kuulunut siihen suosituimpaankaan porukkaan. Lempiaineitani ovat fysiikka, kemia ja matikka. On se liikuntakin ihan kivaa mutta olen nirso lajejen kanssa joten ensi sitä lempiaineekseni luettele.

Matka-arkku

Oppikirjat ja opiskeluvälineet

Ei tavaroita.

Tavarat

Opiston ratsastustakki

Yrtit ja uutteet

Ei tavaroita.

Arvosanat

Oppiaine Läksyt Kokeet Keskiarvo
Hevosten historia      
Hevosten sairaudet      
Hoitomenetelmät      
Luonnollinen hevostaito      
Ratsastus      
Yrttitieto      
Kehonkieli      
Rakenne ja anatomia      
Liikunta      

ansiot

Ei ansioita.

Tarinakirja

 [ Kirjoita ]

Nimi: Bretrix, rehtori

19.01.2018 15:15
Tervetuloa ensimmäiselle vuosiluokalle, nuori herra Goodman! Laitan tähän alle listan tavaroista, jotka sinun tulee omistaa ennen toiselle vuosiluokalle siirtymistäsi. Tavaroita voit ostaa Ikiajosta tarinoista saamillasi rahoilla. Ilmoitathan aina jutteluareenalla (löytyy postista) aina kirjoitettuasi tarinan tai asioituasi Ikiajossa, kiitos! Jos tulee jotakin kysyttävää, laita postiin viestiä.

Tavaralista - ensimmäinen vuosiluokka

Harry Ryan: Hevosten historia I
Kaley Stone: Hevosten sairaudet
Lacey Lambert: Hoitomenetelmien käsikirja
Mary Kiber: Luonnollinen hevosmiestaito
Elle Moonty: Yrttitietoa aloittelijoille
Jacob Smith: Hevosen kehonkieli

Kynä
Paperia/vihkoja

Kumisuka
Pehmeä luonnonharja
Kaviokoukku

Ratsastushousut
Ratsastushanskat
R atsastuskypärä

Antoisaa lukuvuotta!

- Bretrix, 19.1.

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com