Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Nathan Hatchet

Aeolipile

Nimi: Nathan Hatchet 
Syntymäpäivä: 7. elokuuta

Luokka: 3.
Valinnaisaineet: rakenne ja anatomia, hevosammatit, rotutieto 

Poolopaikka: ei pelaa
Kerhot: ei liittyneenä

Tili: £30
Tarinat: 0/7
Ansaitut tupapisteet: 0

Ratsastuskokemus

Nathanilla on monen vuoden kokemus hevosista. Hän on ratsastanut nuorempana viisi vuotta ratsastuskoululla, johon mahtui myös useampi hoitohevonen. Hän on kisannut esteratsastuksessa, ja tallikaverinsa johdosta hän kiinnostui kenttäratsastuksesta. Silloin hän päätti, että olisi aika jatkaa matkaa ratsastuskoulusta! Nathan hankki itselleen vuokrahevosen, jonka kanssa hän valmentautui säännöllisesti kenttäratsastuksen parissa. Vuokrahevonen toi Nathanille paljon uusia mahdollisuuksia ja hän pääsi kokemaan kenttäratsastuksen salat tämän hevosen kanssa, mutta harmillisesti hevonen kaatui pahasti, jonka johdosta se jouduttiin lopettamaan. Nathan ei kokenut järkeväksi enää hankkia uutta vuokrahevosta oman kehityksensä kannalta, jotenka hän päätyi ostamaan tämän papurikon oriin itselleen. He ovat toisilleen vielä varsin uusia ja tuntemattomia, ja yhteistyö ei ole vielä mutkatonta, mutta ei myöskään mahdotonta. Päivä päivältä heidän yhteistyö sekä luottamus paranee ja molemmat oppivat toisistaan aina jotain uutta. Nathan on ratsastajana hyvän istunnan omaava ja käyttää painoapuja huomaamattomasti, ja hevosta miellyttävästi - eli toisin sanoen ratsastus näyttää vaivattomalta sekä melkein mitättömältä, vaikka Nathan tekisi selässä montakin asiaa kerrallaan. Vaikka hän onkin hyvä, kevyt ja rauhallinen ratsastaja, niin kokemusta ei todellakaan ole vielä riittävästi ja varsinkin kouluratsastuksessa, sekä maastoesteillä pojalla on vielä paljon opittavaa hevosen ratsastamisesta.  

Luonne

Nathan ei ole sosiaalisimmasta päästä, vaan enemmänkin tämän vastakohta. Hän yleensä seuraa keskusteluita vierestä ja välillä saattaa osallistua keskusteluun, jos haluaa välttämättä ilmaista oman mielipiteensä kyseiseen asiaan. Nathan tulee suurimmalta osin kaikkien kanssa toimeen ja jos henkilö ei ole siedettävä, niin hän vain kestää tämän, ja kiertää jatkossa kyseisen henkilön kauempaa. Erittäin harvoin Nathan päin naamaa sanoo yhtään mitään ja nämäkin harvat kerrat ovat olleet ihan aiheellisia. Hänet nähdään ulkopuolisten silmissä siis hiljaisena kundina, jota ei paljoa kiinnosta. Jos on kuitenkin oikea ystävä Nathanille, niin hänkin on sosiaalisempi ja pirteämpi mitä perusilmeiltään yleensä on. Vaikka hän ei tuntisikaan joitain, niin jos apua kysytään, Nathan yleensä suostuu auttamaan parhaansa mukaan. Ei hän sentään täysin pehmo ole vaikka hän onkin hiljainen ja hyväsydäminen nuorukainen. Kyllä niitä kirosanoja lentää joka suuntaan hyvinä päivinä, jos mikään ei onnistu. Nathan on myös varsin viisas ja ei ole tainnut hävitä vielä kertaakaan missään ystävien välisessä väittelyssä, eikä sittemmin koulutehtävätkään ole tuottaneet hänelle vaikeuksia.  

Ulkonäkö

Kuva

Nathania ei luulisi heti ensinäkemältä hevospojaksi – ei todellakaan. Eikä hän sitä toisille mainostakaan, eli useammille tämä puoli Nathanista jää kokonaan hämärän peittoon. Nathan omistaa melkein mustaan taittuvat hiukset, pituus riippuu ihan siitä, haluaako hän lettiään pitää lyhyenä vai pitkänä. Tummat suurehkot kulmakarvat, siniset silmät ja vieläpä täydelliset kasvonpiirteet kääntävät katseita vähän joka suunnassa, sekä naisilta että toisilta miehiltä. Pituutta Nathanilta löytyyneet 179cm, ja tämän hoikkuus saa hänet näyttämään vielä pidemmältä. Vaikka ulkoapäin se ei näy niinkään hyvin, pojan pukeutuessa yleensä huppareihin ja collegehousuihin, niin on hänellä ihan kelvolliset vatsalihakset, sekä käsilihakset hoikkuudesta huolimatta! 

Perhe

Nathan ei ole kovinkaan läheinen perheensä kanssa, varsinkaan tämän isän kanssa ja syitä on lukemattomia, mistä Nathan ei kuitenkaan halua kertoa mitään. Hänen äitinsä on tavannut uuden miehen, eikä tämäkään Nathanin mielestä ole hänen isäänsä yhtään parempi, mutta ei jaksa puuttua asiaan enää uudestaan. Perheestä kaikista läheisin ja tärkein Nathanille on tämän sisko Blake, joka on muutaman vuoden häntä nuorempi. Blake on Nathanille erittäin rakas ja siskollensa Nathan aina avautuu, jos on tarpeen.  

Muuta

Nathanille hänen hevosensa, Peksu on pelastus arjesta, kun muu elämä on sortumassa päälle. Muutama vuosi sitten Nathan kärsi vakavasta masennuksesta, ja hän sai onneksi hoitoa, mutta nämä ajat eivät ole pojan mielestä kadonneet ja aina välillä muistuttavat häntä. Tällöin hän hakeutuu hevosensa seuraan, ja vaikka he ovatkin toiselleen vielä uusia tuttavuuksia, niin Peksu on ottanut jo omansa Nathanin sydämestä.  
Nathan ei ole avoin toisille ihmisille ja ei ole helppo tutustumaan uusiin ihmisiin. Helpommin hän tutustuu ja ystävystyy vastasukupuolen kanssa, ja viihtyykin yleensä tallilla tallityttöjen seurassa paremmin, kuin muiden kundien kanssa kaupungilla. Nathanilla on sydämiä sulattava nauru, niin harvoin, kun hän nauraakin – yleensä hänen siskonsa saa kunnian tästä, jotenka yritys saa olla hyvä kymmenen, että saisi Nathanin nauramaan. Hauskan puheenaiheen johdosta Nathan aina vain hymyilee ja saattaa virnistää, mutta todella harvoin nauraa. Huumorintajuakin voisi sanoa, että Nathanilta löytyy, mutta se ei takaa sitä, että hän ymmärtäisi huumoria tai osaisi varsinkaan itse olla humoristinen tai vitsikäs.  
Hevosten lisäksi lähellä Nathanin sydäntä on rock-musiikki ja rumpujen soittaminen. Hän on varsin haka siinä hommassa ja on kuulunut bändiinkin, mutta ystäväsuhteiden mennessä puihin, hän erosi bändistä. Nathan nähdäänkin usein pöydän ääressä vetämässä semmoisia tahteja mihin ei kukaan vain kykene. Vähän väliä saa nykäistä tätä hihastakin, kun tämä ei kuule muuten, kuunnellessa kuulokkeillaan vähän liiankin lujalla metalcoremaisen rokahtavia biisejä. 
Todellisuudessa oikein kukaan ei tiedä Nathanin todellista luonnetta tai mitä tämän pään sisällä liikkuu, eikä kukaan kehtaa tältä näitä asioista udellakaan. Jos ei Nathan itse avaudu, niin niistä asioista ei myöskään udella. Näemmä ihmiset ovat kehittäneen tämmöisen ja Nathan on tästä sinänsä iloinen, koska ei hän tahtoisikaan historiastaan tai mistään hänen henkilökohtaisista asioista kenellekään kertoa. Harva se päivä tyttöjä on Nathanille flirttailemassa, mutta ei – Nathanilla ei ole, tai ei ole ollut tyttöystävää, mutta ei hän kyllä ole näyttänyt kiinnostustakaan kehenkään. On häneltä kehdattu kysyä, että onko tämä homo, mutta vastaukseksi on saatu aina "En" ja eipä Nathan kyllä homolta vaikutakaan. Tiedä nyt sitten näitä Nathanin ajatusmaailmoja... 

Matka-arkku

Oppikirjat ja opiskeluvälineet

Ei tavaroita.

Tavarat

Opiston ratsastustakki

Yrtit ja uutteet

Ei tavaroita.

Arvosanat

Oppiaine Läksyt Kokeet Keskiarvo
Rotutieto      
Hevosten sairaudet      
Hoitomenetelmät      
Luonnollinen hevostaito      
Ratsastus      
Hevosammatit      
Kehonkieli      
Rakenne ja anatomia      
       

ansiot

Ei ansioita.

Tarinakirja

 [ Kirjoita ]

Nimi: Bretrix, rehtori

14.11.2017 20:29
Tervetuloa kolmannelle vuosiluokalle, herra Hatchet! Laitan tähän alle listan tavaroista, jotka sinun tulee omistaa ennen neljännelle vuosiluokalle siirtymistäsi. Tavaroita voit ostaa Ikiajosta tarinoista saamillasi rahoilla. Muistathan ilmoittaa jutteluareenalla (löytyy postista) aina kirjoitettuasi tarinan tai asioituasi Ikiajossa, kitos! Jos tulee kysyttävää, laita postiin viestiä.

Tavaralista - kolmas vuosiluokka

Jacob Smith: Kehonkieli edistyneille
Sam Gapwell: Kehittyvä ratsastus
Kaley Stone: Hevosten sairaudet
Lacey Lambert: Hoitomenetelmien käsikirja
Mary Kiber: Luonnollinen hevosmiestaito
Lyonne Fox: Hevosen rakenne ja anatomia
Justin Ylew: Hevosammattien suuri käsikirja
Juan Lakes: Maailman hevosrodut

Kynä
Paperia/vihkoja

Kumisuka
Pehmeä luonnonharja
Kaviokoukku
Päitset
Riimunnaru
Pääharja
Pölyhar ja

Ratsastushousut
Ratsastushanskat
Ratsastuskypärä
Ratsast ussaappaat/-kengät

Antoisaa lukuvuotta!

- Bretrix, 14.11.

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2018 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com