Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Remember Remembrances

Virallinen nimi Remember Remembrances Rotu Connemaranponi
Kutsumanimi Ressie Säkäkorkeus 140cm
Syntymäaika 16.4.1998 Väri Kimo
Ikä 18v. Koulutustaso Ko. HeA Re. 110cm Me. 90cm
Sukupuoli Tamma Omistaja Mercy Lockwood

Luonnekuvaus

Ressie on tyypillinen rotunsa edustaja: valkea karvainen pallo, jolla ei ole hitustakaan järkeä päässä! Villiksi ja vallattomaksikin kuvailtu poni on omistajansa mielestä maailman paras ja Ressie todellakin tietää olevansa rakastettu. Oikeastihan poni on erittäin fiksu, melkeinpä liiankin fiksu, se oppii hyvät kuin pahatkin asiat silmänräpäyksessä. Sitä on vaikea motivoida töihin, jos ponia ei satu huvittamaan. Se on kuitenkin peruskiltti, eikä oikeasti satuttaisi ketään. Välillä tammamamma kokee kuitenkin akuutteja aivopieruja, joista on ulkopuolisten mielestä vitsit kaukana. Mercy on tosin eri mieltä, hän on tottunut poninsa metkuihin. 

Maasta käsin poni on mamin pikku enkeli, lukuunottamatta muutamia satunnaisia karkureissuja ja leikkisiä tuuppaisuja. Kunnioittaa Mercyn omaa tilaa ja antaa omistajansa tehdä sille mitä vain, mutta auta armias jos tuntematon yrittää koskea ponia mahan alle! Rouva on tallityöntekijöiden painajainen, tamman kaadellessa kottikärryjä ja ängetessään ruokkijan läpi kupille ennen lupaa. 

Ressie on hiukan haastava ratsastettava. Vaikka se onkin jo ehtinyt mummoikään, ei siltä energia lopu! Poni nimittäin mielellään vain kaahaisi pitkin metsiä ja nummia ja hyppelisi esteitä. Kun joskus pitäisi paneutua kouluratsastuksen saloihin, ei hommasta tule mitään ponin sivutoiminnan takia. Rouva tykkää kyseenalaistaa aina ratsastajan käskyt ja improvisoida hieman omaa kivaa, kuten singahduksen keskelle kenttää, pukkisarjan tai äkkipysähdyksen. Useimmiten saat vastaukseksi suunnilleen haistatuksen, jos pyydät vaikkapa pohkeenväistöä. Kyllähän Ressien kuitenkin saa töihin, kunhan on saanut sivutoiminnan kuriin ja keskittymisen asiaa. Joskus rouva saattaa salaa innostuakin! Esteillä taas toista maata, suunnilleen lähtee lentoon. Tamma ei ikinä kiellä, vaan hyppää mitä hullummista paikoista. Maastoesteillä sama, vauhtia kyllä piisaa!

Ulkonäkö

Ressie on ihana valkea pallo, jolla on rodunomaisesti lyhyenlännät jalat, pyöreä runko, vahva olemus ja ei grammaakaan liian vähää painoa. Sillä on pitkät ja paksut hyvinvoivat jouhet, jotka ovat yleensä siistityt. Mercy saisi hepulin, jos joku menisi kynimään ponilleen lyhyen ratsuharjan. Ponilla on myös pienet vuohistupsut, jotka tosin trimmataan mudan takia.

Koulutus

Taitaapi olla tuo tapakasvatus jäänyt 12-vuotiaalle, joka kyllä näkyy. Vaikka Ressie on kulmakunnan painajainen, se suoriutuu lennokkaasti etenkin maastoestetehtävistä. Ratsukoulutus aloitettiin tavalliseen tapaan kolmen vanhana ja se onnistui aika hyvin, vaikka poni onkin hieman kuriton.

Muuta

Ressie tarhaa kavereiden kanssa.

Kilpailut

Nro. Pvm. Paikka Luokka Sijoitus
1 5.8.2017 Kotikisat 90 cm 10/12
2 5.8.2017 Kotikisat 100 cm 7/12

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2019 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com