Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Kaupat

Ikiajon kylä sijaitsee kolmen ja puolen mailin päässä Tulipurosta. Kylä on vanha kauppakylä, jonka talot, tallit ja puodit huokuvat vanhanajan tuntua. Mukulakivipäällysteiset kadut ja jykevät puu- ja tiilimökit korkeine kattoineen saavat kylään tulijan miettimään, astuiko hän juuri aikaportista sata vuotta taaksepäin. Laakson pohjalle ja kirkasvetisen lammen äärelle syntyneessä kylässä asuu tällä hetkellä 1735 asukasta, ja sieltä löytyy neljä oppilaille tarkoitettua kauppaa. Kaupat sijaitsevat aivan Ikiajon keskustassa, suuren suihkulähteen ympärillä ympyrän muotoisessa kehässä.

Oppilailla on lupa käydä ostoksilla viikonloppuisin, sekä arkipäivinä kansliasta saatavan lupalapun kanssa. Koululta pääsee kylään helposti jalkaisinkin, mutta oppilailla on lupa myös ratsastaa hoitohevosillaan kylään. Tällöin hevoset viedään ostosten ajaksi Ikiajon keskustassa sijaitsevaan tallirakennukseen, josta hevosista huolta pitää tallimestari Matthew Owl.

Ikiajon rahayksikkö on punta (£). Ostokset tehdään omaan tarinakirjaan, ja sen jälkeen jutteluareenalla ilmoitetaan Ikiajossa asioimisesta. Tavaralistat löytyvät täältä.

Ostosreissulle

Liekkilehti kirjakauppa
Nahkasatula ratsutarvikeliike
Rohtopullo yrtti- ja rohtokauppa
Vaatekulmaus vaateliike

Lisäksi Ikiajon kylässä sijaitsee Kanelikierteen kahvila, jossa oppilaat voivat käydä rentoutumassa ja juomassa kupit kuumaa kaakaota ostosten lomassa.

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2019 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com