Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Henkilökunta

Kouluhenkilökunta

Rehtori: Bretrix Gawky

Yli neljä vuotta Hevosopisto Tulipuron rehtorina toiminut Bretrix Gawky on järjestelmällinen nainen, jonka elämäntehtävänä tuntuu olevan opiston kunniakas johtaminen. Hän organisoi koulun arjen ja tapahtumat, pitää opettajille viikoittain palavereita ja huolehtii oppilaistaan myös henkilökohtaisella tasolla. Hänellä on aina aikaa oppilailleen ja heidän huolilleen. Rehtori on tunnettu hänen lempeydestään ja ymmärtäväisyydestään. Tarvittaessa rehtori on kuitenkin tiukka ja kykenee langettamaan rankaisuja niille, jotka poikkeavat opiston säännöistä. Rehtori tarkkailee opistoa alati vihreillä silmillään, ja hänen pitkä ja nuorekas olemuksensa nähdäänkin päivittäin opiston käytävillä.

Vararehtori: Gerald Elopyökki

"Ikä on vain myytti" on jo hieman harmaantuneen vararehtorin muuttumaton vastaus, kun joku oppilaista yrittää udella Elopyökin ikää. Vararehtori on rehtorin vankkumaton tuki opiston pyörittämisessä. Rehtorin hoitaessa lähes kaikki erittäin tärkeät ja viralliset tehtävät alta pois, vararehtori toimii hänen apurinaan pilke silmäkulmassa. Ikinuori Gerald Elopyökki on oppilaiden ja opettajien suosiossa hänen heittäytymisensä ja sanaisen nokkeluutensa ansiosta. Vanhan herran tyyli ei koskaan petä: siistit mustat housut ja vaalea kauluspaita tuovat ryhtiä herran jo hieman kumaraiseen hahmoon. Vaatetyylin lisäksi vararehtori on melkoinen velho myös sisustamisen suhteen ja siksi vastaakin opiston koristelemisesta eri juhliin sopivaksi.

Vahtimestari: Reaumur Rox

Vähäpuheinen vahtimestari tunnetaan terävistä pähkinänruskeistä silmistään ja tummanvihreästä liivistään, josta hän ei koskaan luovu. Vahtimestarin tyyliin kuuluu myös alati mukana kulkeva monokkeli ja täydellisessä hohdossa kiiltävät mustat nahkasaapikkaat. Vahtimestari tarkkailee oppilaita jatkuvasti ja pitää huolta, ettei sääntöjä rikota. Hänen mukanaan kulkee saksanpaimenkoira Konjakki, joka rakastaa pihamaalla juoksemisen lisäksi pahanteossa olleiden oppilaiden vainuamista.

Kirjastonhoitaja: Beryl Capedote

Vanha rouva Beryl Capedote on ollut opiston kirjastonhoitajana jo yli kaksikymmentä vuotta, ja on koko uransa aikana pitänyt kirjaston huolellisessa järjestyksessä. Jo pelkkä kirjastonhoitajan tuima katse saa oppilaat hiljaisiksi kirjahyllyjen välissä ja lukusalin pehmeissä nojatuoleissa. Kirjastonhoitajan tyyliin kuuluvat marjapuuronväriset hameet ja hameen alle survotut valkoiset viruneet poolopaidat. Capedoten nenällä keikkuvat purppuraiset puolikuunmuotoiset lukulasit. Vaikka kirjastonhoitajaa saattaisi aluksi luulla nyhveröksi, ei hän pelkoa tunne: yleensä hän järjestelee kymmenen metrin korkeudessa kirjoja hyllyihin huojuvilla tikapuilla vailla pelon hiventä.

Sairaalasiiven ylihoitaja: Noelle Larindette

Noelle Larindette on yrttien suurkuluttaja ja parantavien rohtojen erikoisasiantuntija. Hänen johdossaan sairaalasiipi pystyy kummallisen tyhjänä, ja kipeimmätkin potilaat saadaan takaisin pulpettien ääreen viidessä päivässä. Ylihoitaja on kuin taivaan siunaus hevosopistolle, sillä ainainen kurassa ja sateessa ratsastaminen ja hevosten seassa pyöriminen altistaa oppilaat jatkuvasti bakteereille ja viruksille. Kuitenkin sairastaminen opistossa on harvinaista. Huhutaankin, että tämä tanakka vaaleahiuksinen tehotäti lisäisi rohtojaan salaa oppilaiden aamupuuroihin...

Tallihenkilökunta

Tallimestari: Redgunn Gerr

Rennompaa tallimestaria saa hakea monesta kreivikunnasta. Redgunn Gerr on kaikkien oppilaiden suosiossa: tallimestarin huumori iskee kehen tahansa. Sutjakat letkautukset kiirivät päivittäin tallialueella, kun tämä roteva ja varsin lihaksikas mies harppoo tallikäytävillä puhtaissa ratsastusvaatteissaan. Hänen tyylinsä on varsin nykyaikainen ja ruskeaan väriin taipuvainen. Naispuoliset oppilaat ovat erityisen haltioissaan tallimestarin olemuksesta, sillä kukapa nyt ei pitäisi suklaisista silmistä, manbunille kiedotuista lainehtivista hiuksista tai rouheasta parransängestä. Puhumattakaan keväästä, jolloin Gerr innostuu ratsastamaan ilman paitaa..

Valmentaja: Darcy Hart

Tallimestarin ja muiden tallityöntekijöiden hoitaessa Tulipuron tallien käytännönasiat, hyörii Darcy Hart toimistossa suuren ja sotkuisen paperiläjän takana. Tämä amerikkalainen vaaleaverikkö muun muassa huolehtii, että hevosilla on rokotukset ja kisaluvat kunnossa, sekä suunnittelee opistolla järjestettävät ratsastuskilpailut. Ei nuori nainen silti päiviään pelkästään sisätiloissa vietä, sillä alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on ratsuvalmentaja, ja hän onkin pistänyt pystyyn opiston kuukausittaiset valmennukset - oppilaiden vatsalihasten ja pohkeiden kovaksi harmiksi. Darcy on valmentajana tiukka ja melko vaativa, mutta hän kehuu heti onnistumisista ja antaa jokaiselle paljon yksilöllistä palautetta. Kuva.

Tallityöntekijät: Kurley Sparkly ja Crimer Billary

Kurley Sparkly ja Crimer Billary ovat Tulipuron nuorimmat työntekijät. He ovat molemmat juuri päässeet täysi-ikäisten kirjoihin, ja pursuavat elämänintoa. Välillä hieman kujeilevat nuorukaiset ovat aktiivisia puhumaan ja viihdyttävätkin oppilaita ainaisella läsnäolollaan ja sosiaalisuudellaan. Poikia voisi luulla kaksosiksi, sillä he muistuttavat hyvin paljon toisiaan luonteiltaan. Herra Sparkly on pojista pidempi ja lihaksikkaampi. Hänellä on tummat piirteet ja pehmeä ääni. Herra Billary puolestaan on hiuksistaan vaalea, silmistään heleän sininen ja äänestään kimakampi kuin herra Sparkly. Molemmat pojat käyttävät lähes kellonympäri talli- tai ratsastusvaatteita, ja heidän intohimonaan on hevosten hoitaminen sekä ratsastaminen. Pojat myös kilpailevat keskenään alituisesti.

Muut talliapulaiset

Koska Tulipuron hevosopistolla asuu satapäinen lauma hevosia, on sanomattakin selvää, että niiden hoitamisessa on kova puuha. Niinpä tallimestarin, Kurleyn, Crimerin ja oppilaiden lisäksi on opistolle palkattu monia muita hevostenhoitajia ja -liikuttajia, jotka pitävät nelijalkaiset ystävämme sekä opiston tallien tilat huippukunnossa.

Eläinlääkäri: Gayle Faberstone

Gayle Faberstone on hyvin rauhallinen, mutta määrätietoinen nainen. Hänen punaiset hiuksensa ovat aina tiukalla poninhännällä. Eläinlääkäriä näkee Tulipurossa vain silloin, kun hänellä on täällä jokin hevonen hoidettavanaan, sillä hän on hyvin kiireinen nainen. Hän työskentelee varmoin ottein ja varmistaa aina, että sekä hoidettavalla hevosella että hoitajalla/omistajalla on kaikki hyvin. Nainen onkin tunnettu lempeästä luonteestaan.

Kengittäjä: Jurid Tumbledown

Hevosopisto Tulipuron kengittäjänä toimii paikallinen herrasmies Jurid Tumbledown. Hän lähestyy viidenkymmenenviiden vuoden ikää, ja sen huomaa hänen hieman harmaantumaan alkavista hiuksistaan. Mies ei jaksa huolitella itseään kovin paljon, ja siksi hänellä nähdäänkin tuon tuosta karkea parransänki. Silmät tuikkivat iloa ja uteliaisuutta, ja lihaksikkaat kädet työskentelevät määrätietoisesti ja ilman turhaa hutilointia. Kokenut kengittäjä osaa ottaa työnsä rennosti ja hoitaa tehtävänsä aina täsmällisesti, eikä hän ole vielä koskaan uransa aikana ollut myöhässä.

Aineiden opettajat

Ratsastus, Garnetin tuvanjohtaja: Ridkay Fiddler

Ratsatuksenopettaja Ridkay Fiddler on hyvin vaativa opettaja. Hän huomauttaa pienimmästäkin virheestä ja jaksaa jankuttaa samoja asioita niin kauan, että ne varmasti porautuvat oppilaiden mieliin. Opettaja puhuu kovalla äänellä ja intoutuu välillä syytämään ohjeita liiankin paljon. Tummahiuksesta ja hyvin ruskettuneesta miehestä saa aluksi hieman kylmäkiskoisen kuvan ennen kuin oppii tuntemaan hänen opetustyylinsä ja kunnianhimoiset aikeensa valmentaa oppilaista erittäin taidokkaita ratsastajia. 

Hevosten historia, Sagan tuvanjohtaja: Gunvor Huurre

Hevosten historian opettaja Gunvor Huurre on hyvin omalaatuinen professori, eikä kukaan koskaan voi aavistaa mitä tulevilla tunneilla tulee tapahtumaan. Kuusissakymmenissä oleva mies pursuaa tarmoa ja on uhannut työskennellä opistolla vielä toiset kolmekymmentä vuotta. Hänen hiuksensa ovat jo täysin harmaantuneet ja kasvot ryppyyntyneet, mutta ääni on vielä voimakas ja eloisa. Professori Huurre on hieman hajamielinen ja poukkoilee opetuksessaan ympäri kirjaa sattumanvaraisessa järjestyksessä (oppilaiden kesken elää myytti, että professori arpoo nopalla aiheen aina hiukan ennen tuntia), hutkii muistiinpanoja taululle sekavalla käsialalla aina silloin kuin muistaa ja eläytyy kertomuksiinsa aina vinhoilla kädenheilautuksilla ja innokkailla huudahduksilla. Professori Huurteen parta on koko kreivikunnan tunnetuin, sillä se on hyvvin pitkä ja aina liitupölyn peitossa: miekkonen kun pyyhkii liitutaulun puhtaaksi parrallaan oikein innostuessaan.

Hevosten sairaudet, Fudgen tuvanjohtaja: Fablina Swan

Hevosten sairauksien professori Fablina Swan on tiukka opettaja, joka hurjistuessaan syöksee kipinöitä silmistään ja kovettaa äänensä niin, että jokainen oppilas luokassa jähmettyy. Professori ei pidä myöhästymisistä, huolimattomasti tehdyistä tehtävistä tai ikkunasta ulos tuijottelusta tunnin aikana. Tunneilla edetään järjestelmällisessä tahdissa ja varsin nopeasti. Asiat käsitellään yksityiskohtaisesti ja läksyjä tulee paljon. Professori vaatii jokaiselta oppilaalta hyviä arvosanoja ja jos niitä ei pysty saavuttamaan, antaa hän lisätehtäviä. Naisen pelkkä ulkonäkö huokuu kuria ja järjestystä: hänellä on piikkisuorat hiukset täydellisessä jakauksessa, kauluspaita ja siistit mustat housut joka päivä. Meikki on hillittyä lukuun ottamatta räikeäksi maalattuja punaisia huulia.

Hoitomenetelmät, Miraclen tuvanjohtaja: Luana Bludgeon

Hoitomenetelmien professori Luana Bludgeon on lyhyt ja tanakka nainen, jolla on kirkkaanvihreät silmät ja haalistuneen oranssit, pitkät ja laineikkaat hiukset. Hänen äänensä on hyvin heleä ja jopa utuisen oloinen, ja hän uppoutuu usein oman äänensä lumoihin koko tunnin ajaksi. Oppitunnit voivat siis olla melkoista yksinpuhelua, mutta puhe on niin mielenkiintoista, että se vangitsee oppilaat täysin. Muistiinpanoja tehdään vähän ja läksyjäkin tulee melko niukasti. Muutenkin professori Bludgeon on lepsu opettaja ja päästää oppilaat läpi kokeista hyvin arvosanoin.

Ratsastus: Clementina Fiddler

Toisin kuin aviomiehensä, Clementina Fiddler on lempeä opettaja ja huolehtii siitä, ettei oppilaille jää traumoja ratsastustuntien jäljiltä. Hän antaa yleensä jokaisen tunnin jälkeen henkilökohtaista palautetta jokaiselle oppilaalle. Nainen on pitkänhuiskea, kolmissakymmenissä oleva kaunotar, jonka vaaleat hiukset laskeutuvat puoleen selkään asti. Hän on aina huoliteltu ja onnistuu koko päivänkin tallilla pyörittyään näyttämään energiseltä ja siistiltä. Professori Fiddler pitää suurimman osan ratsastuksen teorioista ja antaa lähes jokaisen tunnin jälkeen läksyjä. Nainen on yksi opiston parhaimmista opettajista, ja oppilaat äänestivätkin hänet vuoden 2015 suosikkiprofessoriksi.

Luonnollinen hevostaito: Penelope Hildridge

Professori Hildridge on opettaja, joka ei jää helposti mieleen. Hän on hieman tanakka opettaja, joka on värjännyt hiuksensa harmaiksi. Hänellä on aina nuttura, harmaa villapaita ja ruskeat hieman kulahtaneet ratsastushousut. Hän tarkkailee oppilaitaan pyöreiden silmälasiensa takaa ja puhuu rauhallisella, suorastaan unettavalla äänellä. Luokassa vallitsee usein tylsistynyt tunnelma, sillä nainen on hyvin teoreettinen eikä puhu ylimääräisiä asioita pitääkseen oppilaiden mielenkiinnon itsessään. Luonnollisen hevostaidon käytännön tunnit ovat kuitenkin toista luokkaa: silloin professori herää eloon ja opastaa oppilaitaan tarmokkaasti ja usein kädestä pitäen, jotta tulos hevosen kanssa toimiessa olisi mahdollisimman hyvä.

Kehonkieli: Valerie Campertown

Professori Campertownin tyyliin kuuluu suurpiirteinen järjestys ja satunnainen opetussuunnitelman seuraaminen. Hän ei välitä niinkään kirjoista tai ylemmän tahon antamista opetusvaatimuksista, vaan keskittyy lähinnä siihen, mikä hänestä on olennaista. Suurin osa tunneista vietetäänkin luokkahuoneen ulkopuolella hevosia tarkkailemassa eikä kirjojen parissa teoriaa pänttäämässä. Läksyjen antaminen ja niiden tarkistaminen on professorin mielestä varsinainen maanvaiva, sillä hän luottaa oppilaiden kykyyn oppia ja hallita asioita ilman turhanpäiväisiä kirjallisia näyttöjä. Nainen suhtautuu oppilaisiin kiinnostuneesti ja yrittää analysoida näiden potentiaalista maksimioppimiskykyä jatkuvasti. Hän on ulkonäöltään tasapainoisen hillitty lukuun ottamatta ainaista innostuksen pilkettä silmissä ja touhuamisesta syntynyttä punaa poskilla.

Hoitaminen: Melissa Galmy

Hoitamisen professori Melissa Galmy on kotoisin maalta, ja puhuu hassulla murteella. Hänen lyhyt vartalonsa pysyy ryhdissä, ja hän kääntelee puhuessaan päätään kuin mangusti. Paikoillaan professori ei malta seisoa, vaan hän joko käyskentelee pulpettirivien välissä opettaessaan tai kiirehtii oppilaan luota toiselle tallissa käytännöntunneilla. Hänellä on lyhyeksi leikattu ruskea hiuspehko, joka on melkein aina sekaisin. Vaikka professori onkin varreltaan sangen lyhyt, hän toimii mutkattomasti kaikenkokoisten ja -luonteisten hevosten parissa.

Yrttitieto: Andrine Hopeakuu

Andrine Hopeakuun sanotaan olevan ylempiluokkalaisten poikien päiväunien kohde, sillä naisen kasvot ovat lumoavan kauniit. Hänellä on sirot piirteet, sielukkaat silmät ja kiiltävät ruskeat hiukset, jotka ulottuvat häntä vyötärölle asti. Professori pukeutuu usein mekkoon ja korkokenkiin. Hopeakuu liikkuu sulavasti ja keinuen ja yhtä vaivatta kuin pellon ylle salakavalasti hiipivä salaperäinen usva. Professorilla on hämmästyttävän rauhallinen ja syvä ääni, joka miellyttävyyden lumoihin oppilaat uppoutuvat herkästi tuntikausiksi. Naisen luokkahuone tuoksuu kukilta ja kasveilta, sillä se on täynnä erilaisia yrttejä ja kasvipohjaisia rohtoja ja öljyjä. Huhutaan, että kasvien tuoksu vaivuttaisi oppilaat euforiseen tunnetilaan. Jostakin kumman syystä yrttitieto valinnaisaineena on suosiossa etenkin miespuolisten oppilaiden keskuudessa...

Rakenne ja anatomia: Lodovicar Navywolf

Professori Navywolf on hyvin säväyttävä näky mustine sliipatuine hiuksineen ja tummine vaatteineen. Hänen käsiään koristavat lukuisat sormukset ja hänellä on kasvoissaan useita lävistyksiä. Hän puhuu matalalla äänellä ja hyvin maltillisesti, venyttäen lauseiden loppuja ikään kuin painostaen niiden merkityksellisyyttä. Professori tarkkailee oppilaitaan alituisesti tummanpuhuvilla silmillään ja katsoo oppilaita nenänvartta pitkin. Hieman ahdistavan epämiellyttävästä olemuksestaan huolimatta mies on opiston yksi taitavimmista professoreista, sillä hän tietää aineestaan lähestulkoon kaiken. Kokeet ovat vaativia, ja professori vaatiikin oppilailtaan erinomaista työnjälkeä esseiden kanssa, mutta palkitsee oppilaat pitkän kouluvuoden jälkeen useimmiten mainioin arvosanoin.

Hevosmatkailu: Siruette Jokilaakso

Hevosmatkailun professori tunnetaan paitsi sinisistä hiuksistaan myös erittäin sirosta ulkomuodostaan. Nainen painaa hädintuskin viittäkymmentä kiloa, pukeutuu aina värikkäisiin vaatteisiin ja suosii sinisiä korkokenkiä. Hänen äänensä on hyvin kirkas. Useat oppilaat väittävät hänen vetäneen heliumia aamupalaksi ja väittävät saavansa naisen tunneilta päänsäryn. Professorina Jokilaakso ei vaadi oppilailtaan paljon, ja usein hänen tunneillaan katsotaan dokumentteja tai elokuvia eri maiden hevoskulttuureista.

Rotutieto: Wendy Dalgony

Pisamainen ja tanakka rotutiedon opettaja Wendy Dalgony sairastaa astmaa, ja tunkkainen sisäilma saa hänet usein yskimään tai hengittämään vaikeasti. Siksi hänen tunneilleen kannattaa talvella varautua kunnon toppavarustuksin, sillä useimmilla tunneilla opettaja pitää ikkunoita auki ainakin osan ajasta. Viileän sisäilman takia oppilaat ja varsinkin opettaja pysyvät virkeinä ja rotutiedon erinomaisia oppimistuloksia onkin ihmetelty. Professori Dalgony tietää, millä tavoin saa oppilaat sisäistämään valtavan määrän tietoa ja hän pitää usein pistokokeita sekä teettää tiheään tahtiin harjoitustöitä tai esitelmiä.

Hevosammatit: Lawrenue Palm

Jokapaikanhöylänä tunnettu hevosammattien opettaja Lawrenue Palm ei tiedä läheskään kaikkea kaikesta, mutta jokaisesta asiasta jotakin. Hän on opiston aktiivisin sijaistaja, sillä hän osaa opettaa kaikkia oppiaineita välttävästi. Omaksi aineekseen hän on valikoinut hevosammatit, joista hän tietää eniten: onhan hän toiminut ainakin kuudessa eri ammatissa, mikäli rehtorin laskuihin on luottaminen. Professori Palm on tiedonjanoinen opettaja, joka mielellään oppii itse uutta opettamisen lomassa. Sen takia hän suosii eri alojen vierailijoita, dokumentteja ja oppilaiden tekemiä esitelmiä. Tunnit ovat yhtä vaihtelevia kuin on professorin tyylikin: toisena päivänä hänellä saattaa olla mustat vaatteet ja purppurat hiukset, kun taas seuraavana päivänä hänen hiuksensa voivat olla mustat, mutta vaatteet hyvin kirjavat.

Ranska: Claire Bellot

Hurmaava ranskalainen Claire Bellot tietää, miten saa oppilaansa nauramaan. Professori onkin tunnettu erittäin viihdyttävistä oppitunneistaan ja nauruhermoja kutkuttavista lausahduksistaan. Hän ajautuu silloin tällöin sivuraiteille opetuksestaan, mutta korvaa menetetyt minuutit kotitehtävillä. Naisen tunneilla vallitsee hyvä yhteishenki. Professori Bellot suhtautuu työhönsä antaumuksella, ja usein unohtaa opettavansa opistossa myös ranskan alkeita: kolmasluokkalaiset ovat välillä hämmentyneet naisen alkaessa selittää sujuvalla ranskankielellä tulevan lukuvuoden oppimistavoitteita. Professori pitää yleensä kaikki tuntinsa ranskaksi, mutta tulkkaa puheensa myös englanniksi jotta kaikki varmasti ymmärtävät.

Saksa: Olga Bayer

Saksan professori Olga Bayer on harmaantunut vanha mummo, jonka toinen etuhammas on irronnut jo aikoja sitten. Rouvan tunnusmerkkejä ovat vislaava puhetyyli (hampaasta johtuen), suuret silmälasit ja kävelykeppi, jota nainen tosin käyttää enemmän hutkimiseen kuin kävelynsä tukemiseen. Iästään huolimatta hän on topakka ja antaa huutia niille, jotka eivät suhtaudu saksan opiskeluun vakavasti. Professori Bayer on hyvin vaatimaton ja usein vähättelee maineikasta uraansa. Hän tuo usein tunneille kissojaan oppilaiden paijattavaksi.

Espanja: Lucrecia García Vásquez

Räiskyvä professori Lucrecia García Vásquez tunnetaan hänen tulisen intohimoisesta luonteestaan espanjan kieltä ja maata kohtaan. Hän on hyvin luova opettaja, ja usein hänen luokastaan kuuluukin mitä erilaisimpia ääniä: espanjankielistä laulua, huudahduksia ja jopa flamenco-musiikkia. Nainen liittää kielen opiskeluun myös kulttuurintuntemuksen, ja oppilaat päätyvätkin joillakin tunneilla tanssimaan tai valmistamaan paellaa. Professori on juuriltaan puhdasverinen espanjalainen, ja se näkyy myös hänen ulkonäössään: tummat silmät, kiharat hiukset ja latinomaille tyypillinen ruskea iho.

Liikunta: Nimo Pestalozzi

Noin 150-senttinen energiapurkaus Nimo Pestalozzi taitaa niin jousiammunnan kuin amerikkalaisen jalkapallonkin. Hän on tummaihoinen aktiivinen nuori nainen, joka pukeutuu ainoastaan urheiluvaatteisiin. Hän tulee hyvin toimeen kaiken ikäisten ihmisten kanssa, jotka edes jollakin tasolla ovat kiinnostuneita urheilusta. Pestalozzi opettaa Tulipurossa liikuntaa ja hänet nähdäänkin hypähtelevän pihamaalla jos jonkinmoisen urheilulajin parissa oppilaat perässään. Nainen osaa ottaa huomioon kaikenlaiset liikkujat ja on vetäytynyt opettajan roolista oppilaiden tasolle. Usein oppilaista tuntuukin, että Pestalozzi on yksi heistä ja ettei liikunta ole ollenkaan kouluaine, vaan pelkkää hupia kavereiden kanssa.

Ekonomia: Valtteri Aarnivalkea

Professori Aarnivalkea on kuivakka suomalaismies, joka tuntee finanssiasiat kuin oman kukkaronsa sisällön. Hänen opetustyylinsä on hieman pitkäveteinen eikä miehen englannin lausuminen ole täydellistä, mutta hänen oppilaansa suhtautuvat aineeseen vakavasti ja yleensä pitävät professorin asiapitoisesta tyylistä. Professori Aarnivalkea opettaa aina puvussa, eikä hänen kravattinsa ole koskaan vinossa. Hän on harjannut ohuet hiuksensa siististi peittämään kaljuuntuvaa päälakeaan. Läksyjä ei tule, mutta mies vaatii kaikilta aktiivista uutisten seuraamista ja ahkeraa lukemista vaativia lukuvuosikokeita varten.

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com