Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Ilmoitustaulu

tupapisteet

Fudge
Garnet Miracle Saga
43 7 26 4

Seuraava tupamestaruus 00.00.0000

hevospoolo

Fudge
Garnet
Miracle
Saga
1122
87
178
411

Seuraava poolopeli 00.00.0000 Tupa vs. Tupa

Opiskelu

00.00.0000
Ei ilmoituksia.

tapahtumat

Pääsiäinen 2018
Tulipurossa vietetään tänä vuonna pääsiäistä suklaamunajahdin muodossa! Osallistu tapahtumaan täällä.

viestit ylläpidolta

25.2.2018 Uusia tuulia

Heipä hei kaikki Tulipurolaiset! Kuten varmaan huomaattekin, on sivuilla tapahtunut ulkoasumuutos, ja myös hevoslaumaa on uudistettu. Syypää tähän olen minä, Darcy, jonka Bretrix on ottanut avukseen Tulipuron ylläpidossa. Jotkut teistä saattavatkin muistaa minut - auttelin täällä aiemmin vararehtori Gerald Elopyökkinä. :) Tästä lähtien minä hoidan pääasiassa Tulipuron hevosten asioiden hoitamisen sekä erilaisten kilpailuiden ja tapahtumien järjestämisen, kun taas Bretrix keskittyy tarinoiden kommentoimiseen ja sivujen muuhun ylläpitoon.

Hevoslaumaa uudistaessani karsin listoilta samalla pois vanhoja oppilaita - jos sinut on poistettu, mutta haluat edelleen jatkaa oppilaana, laita viestiä mahdollisimman pian vieraskirjaan, niin palauttelen sinut opiston listoille.

Sivuilla luultavasti tapahtuu tässä muutaman viikon aikana vielä muita pieniä muutoksia, esim. kuvien vaihtoa ja sisällön uudelleenjärjestelyä. Katsotaan, kuinka vapaat kädet Bretrix uskaltaa minulle tämän suhteen antaa. :D Minulle voi laittaa sähköpostia kaikesta Tulipuron hevosiin/tapahtumiin liittyvistä asioissa: darcynposti@gmail.com.

Mukavaa ja aktiivista kevättalvea kaikille!

18.4.2016 Rehtorin puhe

Hyvä opiston väki,

Tulipuro on perustettu oppilaita varten. Tämä on paikka, jonka on tarkoitus inspiroida, kannustaa ja suojata. Opiston koko toiminta perustuu sanojen ympärille. On meidän itsemme valinta, millaisilla sanoilla luomme yhteisen todellisuutemme. Itse uskon sanoihin, jotka vahvistavat ja kannattelevat.

Tulipuro on lähtöisin rakkaudesta kirjoittamiseen, hevosiin ja oppimiseen. Prioriteettini paikan ylläpitämisessä on oppilaiden kannustaminen käyttämään sanoja, ääntä ja mielikuvitusta. Haluan antaa rakentavaa palautetta, joka antaa voimaa jatkaa luomisprosessia. Toivon, että tavoitteeni on onnistunut ainakin jonkun kohdalla.

Erityisen kiitollinen olen teille oppilaille siitä, miten olette luoneet paikasta kokonaisen. Kehumalla ja kannustamalla muita, jakamalla kuulumisia tai kommunikoimalla muuten vain keskenänne olette saaneet aikaiseksi jotain, mihin minä ylläpitäjänä en itse pystyisi. Olen saanut huomata, kuinka teistä on pikkuhiljaa kasvanut oikeasti avoin ja toisiinsa luottava tiimi. Uudet oppilaat otetaan vastaan hyvin. Opistossa vallitsee yhteishenki, jonka ansiosta paikka tuntuu kodilta – ja sitä se saa myös olla.

Kevään aikana olen päivittänyt ja tulen päivittämään opistoa harvempaan tahtiin. Tämä johtuu kiireistä omassa elämässäni. Vaikka käynkin vielä hetken aikaa harvemmin täällä opistossa, ei tämä ole lopun alkua. Tulipuro ei aio lopettaa. Se on olemassa niin kauan kuin yksikin ihminen jaksaa kävellä sen porteista sisään. Välillä on vain hetkiä, joina elämän kiireet vievät mennessään. On kuitenkin ihana tietää, että kun velvollisuudet hellittävät, on olemassa paikka johon tulla. Paikka, johon voi jäädä pidemmäksikin aikaa. Erityisesti paikka, jossa on hyvä olla.

Haluan rohkaista teitä jokaista välittämään, oppimaan ja eritoten kirjoittamaan. Opisto on perustettu teille, jotka haluatte käyttää sanoja. Teille, jotka uskallatte.

Ihanaa kevään aikaa toivottaen
Bretrix Gawky, rehtori

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2020 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com