Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Ilmoitustaulu

Opiskelu

31.8.2017: Elokuun tupamestaruuden voitti Garnetin tupa! Jokainen tupalainen saa tililleen £30. Onnea!

Seuraava tupamestaruus jaetaan 31.10.​

Läksykirjassa uusia läksyjä.

Rehtorin puhe

18. huhtikuuta 2016
kello 15.04

Hyvä opiston väki,

Tulipuro on perustettu oppilaita varten. Tämä on paikka, jonka on tarkoitus inspiroida, kannustaa ja suojata. Opiston koko toiminta perustuu sanojen ympärille. On meidän itsemme valinta, millaisilla sanoilla luomme yhteisen todellisuutemme. Itse uskon sanoihin, jotka vahvistavat ja kannattelevat.

Tulipuro on lähtöisin rakkaudesta kirjoittamiseen, hevosiin ja oppimiseen. Prioriteettini paikan ylläpitämisessä on oppilaiden kannustaminen käyttämään sanoja, ääntä ja mielikuvitusta. Haluan antaa rakentavaa palautetta, joka antaa voimaa jatkaa luomisprosessia. Toivon, että tavoitteeni on onnistunut ainakin jonkun kohdalla.

Erityisen kiitollinen olen teille oppilaille siitä, miten olette luoneet paikasta kokonaisen. Kehumalla ja kannustamalla muita, jakamalla kuulumisia tai kommunikoimalla muuten vain keskenänne olette saaneet aikaiseksi jotain, mihin minä ylläpitäjänä en itse pystyisi. Olen saanut huomata, kuinka teistä on pikkuhiljaa kasvanut oikeasti avoin ja toisiinsa luottava tiimi. Uudet oppilaat otetaan vastaan hyvin. Opistossa vallitsee yhteishenki, jonka ansiosta paikka tuntuu kodilta – ja sitä se saa myös olla.

Kevään aikana olen päivittänyt ja tulen päivittämään opistoa harvempaan tahtiin. Tämä johtuu kiireistä omassa elämässäni. Vaikka käynkin vielä hetken aikaa harvemmin täällä opistossa, ei tämä ole lopun alkua. Tulipuro ei aio lopettaa. Se on olemassa niin kauan kuin yksikin ihminen jaksaa kävellä sen porteista sisään. Välillä on vain hetkiä, joina elämän kiireet vievät mennessään. On kuitenkin ihana tietää, että kun velvollisuudet hellittävät, on olemassa paikka johon tulla. Paikka, johon voi jäädä pidemmäksikin aikaa. Erityisesti paikka, jossa on hyvä olla.

Haluan rohkaista teitä jokaista välittämään, oppimaan ja eritoten kirjoittamaan. Opisto on perustettu teille, jotka haluatte käyttää sanoja. Teille, jotka uskallatte.

Ihanaa kevään aikaa toivottaen
Bretrix Gawky, rehtori

Päivitykset

18.7.2017 Tunnen itseni jotenkin aktiiviseksi, kun oon saanut pidettyä tätä opistoa suhteellisen päivitettynä nyt muutaman viikon ajan. Uudella innolla kohti syksyä! Opistolla järjestetään esteratsastuskilpailut 5.8. joten kaikki osallistumaan hetipaikallaNYT.

5.7.2017 Opisto päivitetty ajantasalle. Kesäleiri pidetään Tulipurossa 24.-30.7. Kaikki opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan! Info leiristä löytyy riehat -kategoriasta. 

7.6.2017 Tupamestaruus jaettu. Sen vei tällä(kin) kertaa Fudge, onnea! Tupalaisille annetaan £30. Hevosenomistajille muistutuksena: muistakaa maksaa rästissä olevia vuokria! Ja kaikille muille tiedoksi, että olen tällä hetkellä kesäloman kunniaksi interrail-reissulla. Lomani loppuu heinäkuun alussa, mutta yritän päästä matkani aikana tietokoneelle päivittelemään ja lukemaan tarinoita :) Omaa konetta minulla ei ole mukana, mutta eiköhän jostain löydy internet-kahviloita. Kun palaan heinäkuussa Suomeen, järkkään opistolle vähän kesäkivaa. Tsekkasin äsken ystävänpäivätapahtuman tuotokset. Vuoden Ystävä -palkintoa ei valitettavasti jaeta, sillä äänestystulos ei mennyt ollenkaan yhteen.. :D Oikein mukavaa kesäeloa kaikille!

2.3.2017 Hellou! Jos joku oppilas tänne joskus eksyy, niin kirjoitanpahan ihan huvikseen :D IRL-elämä on tosiaan ollut melkoista vuoristorataa tässä pari kuukautta, joten Tulipuro on jäänyt paljon vähemmälle. Yritän nyt päästä ajantasalle ja kommentoida tarinan tai pari jokaisessa mahdollisessa välissä!

25.10. Halloween-tapahtuma luotu

31.7. Uusi ulkoasu.

25.7. Kaikki tarinat kommentoitu ja uuden poolokauden kilpailupäivämäärät asetettu. Ikiajon kylään on lisätty uusia tuotteita.

18.6. Kesäkuun tupamestaruuden voitti Sagan tupa (32 p.)! Seuraavaksi sijoittui Fudge (29 p.), Miracle (15 p.) ja viimeiseksi tuli tällä kertaa Garnet (5 p.). Sagalaiset saavat kukin £40 tililleen. Onnea!

27.4. Vappurieha avattu!

 

Virtuaalinen Hevosopisto • Virtual Equine College

©2017 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com