Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tulipurossa tapahtuu: Pääsiäinen 30.3.-2.4.

HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

oppilaat

ilmoitustaulu - läksyt - kokeet - palkintohuone - hevospoolo

tuvat

Hevosopisto Tulipurossa on neljä tupaa: Fudge, Garnet, Miracle ja Saga. Tuvat ovat saaneet nimensä Tulipuron alkuperäisen perustajan neljän hevosen mukaan. Nämä hevoset olivat hänelle kuin perheenjäseniä, ja hän rakasti niitä yli kaiken. Kunnianosoituksena Tulipuron perustajaa ja hänen neljää hevostaan kohtaan Bretrix Gawky, koulun nykyinen rehtori, nimesi tuvat hevosten mukaan.

Tuvilla on omat tuvanjohtajansa, jotka toimivat tupien ns. luokanvalvojina. He huolehtivat tupansa asioista. Lisäksi joka tuvalle valitaan kaksi valvojaoppilasta, jotka valvovat yleisen viihtyvyyden sujuvuutta ja rauhan pysymistä tuvissa. Jos haluat valvojaoppilaaksi, laita pyyntö vieraskirjaan. Huomaathan, että valvojaoppilaan on oltava vähintään kolmannella luokalla.

Joka kolmas kuukausi jaossa on tupamestaruus. Se tupa, joka on tupamestaruuspäivään mennessä kerännyt itselleen eniten tupapisteitä, saa pienen rahapalkinnon. Tupapisteitä saa tarinoita kirjoittamalla.

tupien oppilaat

Fudge Garnet Miracle Saga
3 oppilasta 3 oppilasta 3 oppilasta 3 oppilasta

 

VIRTUAALITALLI ♔ VIRTUAALIHEVONEN

©2018 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com