Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Tuvat

Hevosopisto Tulipurossa on neljä tupaa: Fudge, Garnet, Miracle ja Saga. Tuvat ovat saaneet nimensä Tulipuron alkuperäisen perustajan neljän hevosen mukaan. Nämä hevoset olivat hänelle kuin perheenjäseniä, ja hän rakasti niitä yli kaiken. Kunnianosoituksena Tulipuron perustajaa ja hänen neljää hevostaan kohtaan Bretrix Gawky, koulun nykyinen rehtori, nimesi tuvat hevosten mukaan.

Tuvilla on omat tuvanjohtajansa, jotka toimivat tupien ns. luokanvalvojina. He huolehtivat tupansa asioista. Lisäksi joka tuvalle valitaan kaksi valvojaoppilasta, jotka valvovat yleisen viihtyvyyden sujuvuutta ja rauhan pysymistä tuvissa. Jos haluat valvojaoppilaaksi, laita pyyntö vieraskirjaan. Huomaathan, että valvojaoppilaan on oltava vähintään kolmannella luokalla.

Joka kolmas kuukausi jaossa on tupamestaruus. Se tupa, joka on tupamestaruuspäivään mennessä kerännyt itselleen eniten tupapisteitä, saa pienen rahapalkinnon. Tupapisteitä saa tarinoita kirjoittamalla.

Oleskeluhuone

FudgeGarnetMiracleSagaläksykirjakoesali  palkintohuonehevospooloentiset oppilaat

Jokasella tuvalla on omat oleskeluhuoneensa, joissa oppilaat voivat viettää vapaa-aikaansa joko pehmeillä sohvilla löhöillen, takan ääressä lämmitellen tai läksyjä tehden. Kaikissa oleskeluhuoneissa on paljon istumapaikkoja, sekä myös pari kirjahyllyä ja kirjoituspöytiä. Huoneet on sisustettu eri tyyliin tupien tunnusvärien mukaisesti.

Pistetilanne

Edellisen tupamestaruuden voitti Garnet (31.8.2017)
Seuraava tupamestaruus: 31.10.2017

Tupa
Oppilaita
Tupapisteet
Poolopisteet
Fudge
8 31 1122
Garnet
9 7 87
Miracle
6 17 141
Saga
9 2 341

 

Virtuaalinen Hevosopisto • Virtual Equine College

©2017 Hevosopisto Tulipuro - suntuubi.com